LG a lansat primul sau smartphone al anului 2012. LG Optimus 2, urat cu draci!
Cei de la LG au lansat primul lor smartphone din acest an, unul ieftin ce-i drept, dar din punctul meu de vedere urat cu draci. Acesta se numeste LG Optimus 2.

Butoanele de sub ecran ii dau un aspect mai ieftin decat orice inteles al cuvantului ieftin, si il fac sa semene cu smartpone-urile din anii 2004 – 2005 care functionau cu Windows Mobile 😀

Din punct de vedere tehnic LG Optimus 2 este mai slab decat proaspat lansatul Samsung Galaxy Ace Plus care se va bate pe aceasi piata, cea a smartphone-urilor ieftine: ecran de 3.2 inch cu 320 x 480 pixeli, procesor de 800 MHz, 178 MB spatiu de stocare, WiFi, Bluetooth 3.0, camera foto de 3.2 mp.

Daca asta e drumul pe care il alege LG pentru a castiga cota de piata, consider ca o sa se duca in cap cum se duce de aproape un an de zile Acer pe piata de laptopuri.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close