Windows 8 Consumer Preview a fost prezentat. Puteti face download
 

Microsoft anunță astăzi disponibilitatea Windows 8 Consumer Preview – următorul pas important în dezvoltarea sistemului de operare Windows. Acest nou preview este disponibil pentru download începând de astăzi la http://preview.windows.com. Windows 8 Consumer Preview oferă o experiență robustă de testare a celui mai popular sistem de operare din lume și este acum, disponibil tuturor, după ce versiunea anterioară, Windows 8 Developer Preview, a fost adresată în principal dezvoltatorilor. Versiunea Developer Preview a fost descărcată de peste 3 milioane de dezvoltatori din întreaga lume.

Steven Sinofsky, Președinte, Divizia Windows și Windows Live, Microsoft Corp.: „Prin Windows 8 am redefinit modalitățile în care oamenii interacționează cu PC-urile, cu scopul de a transforma această experiență într-o extensie naturală a device-ului, fie că utilizatorul folosește o tabletă, laptop sau all-in-one. Windows 8 Consumer Preview vine cu o abordare fără compromisuri a modului în care utilizatorii folosesc PC-ul.ˮ

La evenimentul Windows 8 Consumer Preview desfășurat în Barcelona, Microsoft a dezvăluit o serie de update-uri în Windows 8 Consumer Preview cum ar fi:

O varietate de îmbunătățiri și modificări la nivel de produs. De la versiunea Developer Preview prezentată în septembrie 2011, menită a dezvălui platforma de programare, Windows 8 a făcut progrese din toate punctele de vedere. De la introducerea experienței de utilizator pentru touch, tastatură și mouse, la îmbunătățirea platformei de dezvoltare, Consumer Preview vine cu performanțe crescute, calitate și stabilitate. Datorită noilor funcționalități, acum putem vorbi de o vedere de ansamblu a capabilităților Windows 8.

Windows Store prezintă noi aplicații. Windows 8 Consumer Preview marchează versiunea beta a Windows Store, populat cu o varietate de aplicații Metro, atât ale Microsoft, cât și ale dezvoltatorilor independenți. În versiunea Consumer Preview, aceste aplicații pot fi descărcate gratuit. Windows Store oferă recomandări personalizate, iar Windows 8 oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi aplicații și setări pe multiple PC-uri. Utilizatorii pot acum descoperi și încerca aplicații mult mai simplu, în timp ce dezvoltatorii au oportunitatea de a dezvolta aplicații pe oricare din aceste platforme.

Conectare la cloud prin intermediul PC-urilor Windows și device-urilor Windows Phone 7. Windows 8 Consumer Preview oferă integrare cu content-ul important utilizatorului, de pe diverse servicii Web utilizate de acesta. Autentificarea opțională cu un cont Microsoft oferă acces la diverse funcționalități, inclusiv posibilitatea de a importa toate setările, de a folosi un spațiu de stocare în cloud, comunicare pe e-mail, calendar și contacte, precum și conectarea la o gamă largă de servicii. Legătura cu cloud-ul funcționează pe toate PC-urile ce rulează Windows, precum și telefoanele Windows Phone 7.


Internet Explorer 10 Platform Preview 5. Cea mai bună experiență de navigare pe Windows este prin intermediul Internet Explorer 10. Browser-ul a fost reimaginat pentru a crea o nouă experiență de utilizator, destinată device-urilor Windows 8. Beneficiază de o interfață de utilizator edge-to-edge, care pune în valoare paginile Web. Rapid și stabil, Internet Explorer aduce în prim plan performanțele Web prin accelerarea hardware.

Preview al noilor capabilități hardware. La evenimentul din Barcelona, Microsoft a prezentat de asemenea, și o serie de device-uri x86 și ARM, rulând Windows 8.

Windows 8 Consumer Preview este disponibil în engleză, dkaplan.net franceză, germană, japoneză și chineză. Mai multe informații despre Windows 8 și pentru a putea descărca Consumer Preview, vă rugăm accesați http://preview.windows.com sau http://windowsteamblog.com.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close