Warhammer 40.000: Space Marine a fost lansat in Romania
În Warhammer 40.000: Space Marine intri în rolul Căpitanului Titus din gruparea Ultramarines – ultima speranţă de supravieţuire a omenirii, într-un viitor măcinat de războaie devastatoare.

Ca războinic cu puteri supraomenești, ai la dispoziție o armură impresionantă și arme zdrobitoare pentru a nimici forțele inamice, mult superioare numeric. Luptă împotriva sălbaticilor Orks și a forțelor demonice ale Haosului într-o lume a violenței și a brutalității, recreată ca imagine fidelă a celei mai vaste epopei fantasy science-fiction a tuturor timpurilor.

– Aruncă-te în luptă: Ești Space Marine, ești de neoprit! Nu te ascunzi, nu te ferești – doar strivești orice îți stă în cale.

– Distruge-ți inamicii cu o forță inimaginabilă: Cu ajutorul noului sistem de luptă, perfecționat prin inovații aduse de către producătorii jocului (Relic), poți trece rapid de la arme de foc, de mare calibru, la luptă corp la corp, pentru a asigura în permanență un nivel maxim de distrugere.

– Fii martorul viitorului întunecat din Warhammer 40.000 – Lumea jocului îți oferă peisaje incredibile, un fundal perfect pentru bătăliile vaste, împotriva unor inamici extrem de puternici, cărora trebuie să le servești o porție de distrugere totală.

– Du bătălii online – Creează-ți propriul grup de Space Marines (squad) sau Chaos Space Marines (warband) și intră în meciuri onlin 8 vs 8. Câștigă experiență și deblochează noi arme și armuri, cu care apoi vei dota clasele Devastator, Assault și Tactical Marine.

Imagini din joc:

      

 

O filmare din joc:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=BHe_KzCmxyI

Genul jocului: Action/Third Person

Varsta minima recomandata: 18 ani

Website oficial: SpaceMarine.com

Pretul jocului in magazine: 169 Lei pentru PC, 259 lei pentru PlayStation 3 si Xbox 360

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close