Vrei sa castigi un Sony Xperia Z? AXN incheie un parteneriat la nivel regional cu Sony Mobile




Sony Mobile a fost confirmat drept sponsor principal în Europa Centrală pentru Hannibal, cel mai recent serial original dramă comandat de SPT Networks pentru portofoliul său internaţional de canale de televiziune, inclusiv AXN în Europa Centrală, iar smartphone-ul Sony XperiaTM Z va fi integrat în majoritatea elementelor de promovare onair. Campania va fi perfect sincronizată, în ceea ce priveşte utilizarea instrumentelor neconvenţionale de publicitate, în zona Europei Centrale, şi va rula în acelaşi timp în şase ţări: Polonia, România, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Sony Xperia Z black

Campania va integra secvenţe din serialul Hannibal în spoturile publicitare ale produsului, atât în cadrul unor reclame special create de către sponsor cât şi în promo-urile branduite Sony Mobile care delimitează pauzele publicitare. Astfel, publicul va întâlni Sony Xperia Z într-un cadru valoros şi relevant. În plus, noul smartphone Sony va fi premiul principal oferit câștigătorului noului concurs online ce îl va avea ca protagonist pe Hannibal. Campania va rula până la finalul primului sezon Hannibal, respectiv 3 iulie 2013.

Pachetul de sponsorizare a fost propus şi dezvoltat de Sony Pictures Television Networks (SPTN), divizia Europa Centrală. La realizarea acestei campanii au contribuit PHD, agenţia de media a Sony Mobile şi Cable Direct, agenţia care gestionează vânzările de publicitate pentru AXN în România.

Produs de Gaumont International Television în asociere cu SPT Networks (prin AXN Original Production), Hannibal are premiera în luna aprilie în reţeaua SPT, în 63 de ţări şi 18 limbi din întreaga lume. Serialul a fost de asemenea comandat de NBC pentru piaţa din State Unite.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close