Unde poti urmari live evenimentul de lansare al noului Galaxy S IV? Avem feed-ul video Live din New York
Samsung Galaxy S IV - official photo big exposure

Ne pregatim pentru marele eveniment din aceasta noapte: lansarea noului Galaxy S IV.

Spre deosebire de alti producatori care nu ofera imagini in direct de la eveniment, Samsung e “darnic” si ne ofera asa cum ne-a obisnuit de cativa ani un feed live de la eveniment, ca sa ne bucuram cu totii de acesta si sa-l interpretam cum vrem, nu cum vor cateva persoane care sunt prezente la fata locului.

Feed-ul este deja online, momentan se paote vedea doar un cronometru care ne arata cat mai este pana la inceperea evenimentului.

Acum mai sunt aproximativ 13 12 11 10 13 8 ore:

[poll id=”35″]

[poll id=”36″]

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close