Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT si asigura service pentru imprimante, monitoare si calculatoare.

Toate produsele oferite de aceasta prin intermediul site-ului It-sh.ro sunt importate direct din tari precum: Olanda, Germania, Franta si Anglia. Ulterior sunt vandute in regim second-hand, facand parte din stocuri nevandute ale unor mari magazine internationale de profil, ori sunt refurbished. Brandurile din care fac parte produsele comercializate de IT SH sunt unele de top, inclusiv: HP, Lenovo, Toshiba, Acer, Asus, Sony, Samsung, IBM, Dell si altele asemenea.

De astfel, pentru companie este importanta comercializarea unor branduri de top cu scopul crearii unei oferte calitative pentru clienti.

Cele mai avantajoase promotii la calculatoare

Pentru a beneficia de cele mai avantajoase promotii la calculatoare, cei interesati pot vizita sectiunea aferenta de pe site-ul mentionat. Aici, consumatorii online vor regasi oferte pentru sisteme complete de calculatoare, care raspund exact nevoilor pasionatilor de IT. Mai mult decat atat, preturile sunt accesibile, fiind cuprinse intre 360-1500 LEI pentru un pachet complet cu calculator.

Ce sisteme poti sa cumperi din magazinul online IT

Din categoria de calculatoare ieftine, dar de calitate, face parte si pachetul complet de la Lenovo – cel cu pretul de 360 LEI din lista de promotii. Oferta pusa la dispozitie de site este una de neratat, avand in vedere ca Lenovo este una dintre companiile de top producatoare de calculatoare si nu numai. In acest caz, este vorba despre un calculator Lenovo M70e desktop Core 2 Duo E7500, 2GB ddr3, 320GB + LCD 17 inch.

Din categoria promotiilor, cel mai mare pret il are tot un pachet complet cu calculator de la Lenovo, unul mai performant. Este vorba despre un calculator complet Lenovo M72e MT Core i7-3770, 8GB ddr3, 128GB ssd, LED 22 inch la pretul de 1500 Lei.

Din oferta firmei fac parte si pachetele cu calculatoare HP, care sunt reduse in aceasta perioada semnificativ. Spre exemplu, un calculator HP Prodesk 400 G1 MT Core i5-4570, 8GB ddr3, 256GB SSD + Fujitsu 24”, B24T-7, are pretul redus de la 1349 LEI la 1249 LEI. Calculatoarele HP din promotii au preturi cuprinse intre 369-1249 LEI.

De asemenea, in promotii sunt incluse si pachetele cu calculatoare Dell care au costuri cuprinse intre 419-999 LEI.

Forma in care sunt vandute pachetele de calculatoare a fost atent analizata de echipa de specialisti inaintea comercializarii. Sunt comercializate pachete alcatuite dintr-un calculator HP si un monitor Acer, Samsung, Fujitsu sau Benq. In acelasi timp, sunt comercializate calculatoare Lenovo sau Dell si monitoare Philips.

Alte produse aflate la promotie in aceasta perioada sunt imprimantele vandute in pachete de 5 sau 10 produse. Cel mai mic pret pentru un pachet de imprimante second hand HP este de 1499 LEI, iar cel mai ridicat, in valoare de 3499 LEI, include un model mai performant de imprimanta, respectiv HP LaserJet Enterprise. Singurul lot de 10 imprimante din oferta este in valoare de 2400 LEI, Monocrom Samsung ProXpress SL-M3820ND.

Cei atrasi de promotii nu au motive sa fie sceptici cu privire la oferta de produse second hand –  calitatea inalta, brand-urile de top care le produc si preturile avantajoase sunt principalele motive pentru care magazinul online sa prezinte incredere.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close