Toshiba a simplificat conectivitatea cu o solutie compacta si versatila de andocare USB 3.0, dynadock U3.0
După o lansare CES 2012 de succes, cea mai recentă versiune a seriei inovative şi populare dynadock de la Toshiba a fost prezentată astăzi în Europa, cu optimizări importante precum conectivitatea USB 3.0. Una dintre primele soluţii de andocare de acest gen, Toshiba dynadock U3.0 este echipată cu patru porturi USB 3.0, două porturi suplimentare USB 2.0, plus HDMI®, audio 5.1, Ethernet şi porturi DVI-I. Dynadock U3.0 oferă o conectare uşoară a laptop-ului la periferice PC precum monitoare, mouse, tastatură, sistem audio, imprimantă şi HDD-uri externe – toate prin conectarea unui singur cablu. Datorită designului compact şi elegant asemănător unui turn, Toshiba dynadock U3.0 se potriveşte perfect oricărei extinderi de dispozitive, oferind un mediu de lucru organizat, ordonat, flexibil şi ergonomic. Dynadock U3.0 va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu primul trimestru al anului 2012, în funcţie de ţară.

O gamă largă de funcţii de conectivitate

Toshiba dynadock U3.0 este echipat cu porturi USB 3.0. În plus, fiind una dintre primele soluţii de andocare de acest gen, oferă şi conectivitate HDMI® pentru transmiterea datelor digitale. Împreună cu ecranul dual HD cu rezoluţii de până la 2048 x 1152 şi cu portul audio 5.1, staţia oferă o calitate superioară a imaginii, precum şi un sunet surround impresionant. Datorită acestor funcţii, dynadock U3.0 exploatează laptop-urile de ultimă generaţie la potenţialul maxim. În acelaşi timp, este invers compatibilă cu dispozitive USB 2.0. Datorită tehnologiei integrate Toshiba USB Sleep-and-Charge, dynadock U3.0 poate fi folosită şi ca staţie de încărcare pentru dispozitive mobile.

Alegerea ideală pentru afaceri şi uz personal deopotrivă

Prin conectarea unui singur cablu, dynadock U3.0 permite controlul imediat al tuturor dispozitivelor conectate. Pentru că suportă monitoare multiple, uşurează multitasking-ul afişând de exemplu mai multe documente, fiecare pe ecranul său, păstrând în mod simultan un monitor pentru redarea de clipuri video. Acasă, dynadock U3.0 poate fi folosit ca staţie centrală de andocare pentru laptop-uri,  pentru a fi conectat rapid la sistemul de home entertainment cu un televizor HD, de exemplu, şi un sistem surround 5.1 – oferind o experienţă multimedia impresionantă.

Două opţiuni de culoare pun în evidenţă designul fin şi independent

Noul Toshiba dynadock U3.0 este disponibil în culorile negru lucios sau cu finisaj gri metalizat.

Specificații tehnice Staţie de Andocare Universală USB 3.0 dynadock U3.0:

  • Compatibilă cu laptop-uri cu sistem de operare Windows® cu USB2.0 sau USB3.0
  • Porturi 4x USB3.0, 2x USB 2.0
  • 1x HDMI, port 1x DVI-I
  • Ecran dual HD pentru rezoluţii de până la 2048 x 1152
  • Port audio 5.1 (ieşire audio 3,5mm)
  • Conectivitate Gigabit LAN
  • Tehnologie Toshiba USB Sleep-and-Charge
  • Dimensiuni inclusiv piciorul (L x l x î): 113,8mm  x 77mm  x 223mm
  • Culori: negru lucios sau gri metalizat

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

Stiri diverse
23 Martie 2012 ora 1:41

[…] Toshiba a simplificat conectivitatea cu o solutie compacta si versatila de andocare USB 3.0, dynadoc… […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close