Telekom extinde cea mai noua si performanta retea telecom din oras – Autobanh Galati-Telekom
Telekom a investit in infrastructura de fibra optica si a anuntat acum cateva zile ca a extins reteaua in orasul Galati, ceea ce va permite mai multor utilizatori conexiuni la internet de viteze foarte mari ce ajung pana la 1 Gbps si servicii unice de televiziune interactiva.

Telekom Autobahn-Galati

Cea mai noua oferta a Telekom Romania, disponibila in Galati atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, include servicii de internet de mare viteza, de pana la 1 Gbps, si servicii de televiziune interactiva cu o grila bogata de canale digitale si HD, continut exclusiv, alaturi de cea mai buna experienta multi-ecran prin aplicatia Telekom TV Web & Mobile (www.telekomtv.ro).

Telekom Romania aduce utilizatorilor din Galați o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanţă, calitate şi seriozitate, principii de bază care ne ghidează în activitatea noastră. Noua infrastructură pe fibră optică garantează clienților noștri din Galați cele mai mari viteze de Internet fix și posibilitatea de a viziona filme și documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai îndrăgite competiții la o calitate a imaginii de neimaginat până acum“, a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienți, Telekom Romania.

Clienții din Galați se pot bucura de oferta unică de televiziune interactivă a Telekom Romania, care include până la 140 de canale digitale, 24 canale HD și o mare varietate de conținut de calitate: cele mai mari competiții sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai bună selecție de documentare cu Discovery, BBC Earth, History, Crime & Investigation, Animal Planet, National Geographic și canalele HBO cu filme premiate și cele mai urmărite seriale.

În plus, serviciul inovator Telekom TV Web & Mobile oferă clienților o experiență unică multi-ecran, aceștia putând urmări online până la 62 de canale TV, pe site-ul www.telekomtv.ro, sau pe tabletă și smartphone, cu aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store.

Serviciul de televiziune interactiva a primit recent o actualizare si aduce noi facilitati importante pentru orice utilizator care are emisiuni sau filme preferate pe care doreste sa nu le rateze: inregistrarea acestora in Cloud, crearea unei arhive TV, video la cerere atat pe TV cat si pe tableta sau smartphone. Iata de ce sunt utile aceste noi facilitati:

 • Crearea unei arhive personale de conţinut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.
 • Arhivă TV – toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”.
 • Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Serviciile de televiziune interactivă Telekom TV includ şi o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP. De asemenea, începând din această vară, clienţii vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • alexandra - Comentariul nr. 2

  22/07/2015 la 20:54

  Era si cazul sa faca ceva dupa ce in urma cu cativa ani rds deja introdusese fibra optica si 1gb in toate marile orase. Ma bucur ca exista concurenta pentru ca in felul acesta vor aparea oferte noi. Telekom nu va putea sa atraga clienti pentru 1 Gbps decat daca vin cu oferte mai bune decat la rds.

 • Andrei Banu - Comentariul nr. 1

  07/07/2015 la 12:31

  foarte tare anuntul. eu am deja abonament de la ei dar tanjeam dupa viteza de 1gb de la rds si acum o sa schimb abonamentul ca sa trec la 1gb de la telekom.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close