Sony lanseaza noua serie VAIO L 3D
Noua serie de computere all-in-one lasata de Sony sub denumirea VAIO L 3D suporta in mod nativ continut 3D: filme Blu-ray, jocuri si videoclipuri. Continutul 2D poate fi randat ca 3D prin apasarea unui singur buton aflat pe rama ecranului.

Computerul dispune de un ecran 3D multi-touch de 61 cm (24″), full HD (1920×1080), iluminare cu LED-uri si procesoare Intel Core de generatia a doua (seria nu a fost inca precizata).

De asemenea, sistemul va veni cu Windows 7 Home Premium 64bit preinstalat, 8 GB DDR3 SDRAM (1333Mhz), 1TB hdd SATA, placa video NVIDIA GeForce GT 540M cu 1GB VRAM, unitate Blu-ray si conector HDMI 3D care permite conectarea unei console PlayStation 3 si redarea de continut video.

Lansarea in Europa a fost stabilita pentru luna Octombrie si poate varia in functie de tara, iar pretul de pornire pleaca de la 1.199 lire sterline.

Comunicatul de presa aici.

Despre autor

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close