Sony aduce in Romania primul televizor 4K de 84 de inch. Pretul este pe masura!
Sony Bravia KD 84X9005

Sony aduce în România primul televizor cu rezoluție 4K, modelul BRAVIA KD-84X9005. Televizorul cu diagonala de 84” (2,13M) încorporează tehnologia de imagine 4K X-Reality PRO și oferă imagini impresionante, la o calitate fără precedent.

Noul televizor BRAVIA 4K deschide atât un segment de piață, cât și o nouă eră în tehnologia de imagine pentru acasă. Vorbim de o tehnologie uimitoare, dezvoltatată pe baza experienței vaste pe care Sony o are în industria cinematografică, unde a lansat primul proiector comercial, urmat de prima cameră video 4k,” a declarat Lucian Rădulescu, Country Head  Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

BRAVIA-84-inch

Procesorul de imagine optimizat poate reproduce conținutul HD sau Blu-ray în imagini incredibil de clare, cu rezoluție 4k. În plus, spre deosebire de ecranele Full HD de mari dimensiuni, pe noul model BRAVIA 4K privitorii nu vor sesiza pixelii, ci se vor bucura de imaginile clare, surprinzător de realiste, la un unghi de vizionare de 60 grade. De asemenea, privitorii pot sta mai aproape de ecran (la 1,5 m) la jumătatea distanţei recomandată pentru televizoarele Full HD, pentru care distanţa de vizionare recomandată este de trei ori mai mare decât înălțimea ecranului.

Televizorul este completat de sistemul de sunet cinematografic cu 10 boxe laterale încorporate, optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni și capabil să redea până la 50W.

Sony 4K

Sony a început revoluţia 4K lansând primul proiector comercial pentru cinematografe, iar acum mai mult de 13.000 de proiectoare 4K sunt instalate în cinematografe din toată lumea, continuând cu prima cameră profesională care produce conţinut 4K, F65. Cu un proiector 4K pentru acasă, o linie completă de produse compatibile şi televizorul LED 4K de 84”, Sony oferă un ecosistem 4K complet pe care nicio altă companie nu-l poate oferi.

Servicii premium

Revoluția 4K aduce cu sine un pachet de servicii premium, care completează experiența unică Sony. Astfel, televizorul este completat de un serviciu gratuit de livrare și instalare a televizorului, dar și de suport tehnic personalizat, în funcție de caracteristicile locului în care va fi amplasat. Totodată, orice utilizator al televizorului 4K va beneficia de un serviciu de consultanță înainte de achiziție, pentru a găsi soluția optimă de instalare a acestuia.

servicii premium

Imagine de dimensiuni mari, care amintesc de o sala de cinema

Ecranul LCD de 214 centimetri, cel mai mare ecran din clasa superioară de televizoare din industrie, are o rezoluţie (3840 x 2160p) de patru ori mai mare faţă de un ecran Full HD, cu 52 ppi (pixeli per inci). Sony a optimizat algoritmul “X-Reality PRO” prin adăugarea unei baze de date pentru televizoarele LCD 4K.

Această optimizare a permis convertirea la rezoluția 4k a imaginilor și conținutului video provenit din transmisii digitale HD sau Blu-ray.

De asemenea, privitorii se pot bucura de imagini 3D afişate pe un ecran impresionant precum cel din sala de cinema. Televizorul 4K converteşte imaginile 3D Blu-ray Full HD în imagini 4K (3840 x 2160) şi le afişează simetric pe ecran. Ochelarii 3D au un design uşor şi confortabil şi nu au nevoie de baterii.

SONY BRAVIA KD-84X9005

Sunet puternic

Noul televizor 4K dispune de tehnologiile proprietare Sony, de la prelucrarea semnalul transmis către boxe şi până la arhitectura “Signal TO Sound”, concepute pentru a reda un sunet de o calitate inegalată.

Cele 10 boxe integrate sunt instalate pe laturile televizorului, îndreptate către privitor şi este optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni. Sistemul, cu subwoofere și tehnologie S-Force Front Surround 3D, creează un sunet surround virtual pe 5.1 canale puternic, de 50 W. De asemenea, sistemul înglobează tehnologia Sony „Clear Phase” pentru reproducerea unui sunet natural, asemănător cu cel original, precum şi pentru localizarea exactă a sunetului.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close