SF-ul devine realitate: iata interfata lui Google Glass. A fost facuta publica astazi de catre Google
google glass in hand

Prezentat prima oara in vara anului trecut, Google Glass este un proiect ce devine din ce in de mai aproape de concretizare. Pana acum Google nu a aratat nimic din interfata afisata pe acel “mini-ecran”, dar astazi Google a decis sa faca publice cateva imagini ale acestui produs, impreuna cu interfata acestuia.

Iata cateva imagini cu acesti ochelari:

Google Glass front

google glass back

google glass multiple collors

google glass sunglasses

Interesant este ca se pot atasa si lentile normale de ochelari si astfel Google Glass tine loc de ochelari de vedere sau de soare!

Mai jos aveti un clip de prezentare a acestui device foarte interesant:

Mai multe detalii aveti chiar pe pagina dedicata acestui proiect: google.com/glass

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close