Seamana cu Galaxy S III dar e mai ieftin: Samsung Galaxy S Duos
Samsung a lansat GALAXY S DUOS, cel mai nou model din familia de smartphone-uri GALAXY, create pentru tinerii profestionişti cu un stil de viaţă activ. GALAXY S DUOS va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2012.

Noul telefon cu Android 4.0 este ideal pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul atât pentru sarcinile de birou, cât şi pentru socializare şi distracţie. GALAXY S DUOS se remarcă prin design şi performanţa de top caracteristică gamei GALAXY, care se alătură sistemului Dual SIM, care îţi oferă mai multă flexibilitate în comunicare.

Sistemul Dual SIM de pe GALAXY S DUOS permite gestionarea a două numere de telefon cu ajutorul unui singur aparat. Funcţia ‘Dual SIM Always on’ oferă posibilitatea de a primi apeluri pe un număr SIM în timp ce preluaţi un apel de pe celălalt, pentru a rămâne permanent conectaţi la întâmplările din viaţa profesională şi personală. În acelaşi timp, puteţi selecta diferite planuri tarifare pentru fiecare SIM şi puteţi naviga între ele cu maximă uşurinţă.

GALAXY S DUOS se mândreşte cu un design elegant şi cu o performanţă impresionantă; marginile rotunjite şi finisajele cu aspect ceramic îi oferă un aspect sofisticat şi modern. Procesorul de 1GHz şi bateria de 1500mAh permit multi-tasking cu aplicaţii complexe, în timp ce spaţiul de stocare integrat de 4GB poate găzdui imaginile şi videoclipurile preferate. Capabilităţile telefonului sunt puse în evidenţă de noile funcţionalităţi ale sistemului de operare Android 4.0, printre care se numără grafica de înaltă calitate şi sistemele de meniu îmbunătăţite, pentru o navigare mai uşoară.

Posibilităţile de socializare şi divertisment pe care le oferă GALAXY S DUOS sunt de asemenea impresionante. Datorită ecranului de 4 inci, puteţi vizualiza în mod confortabil conţinutul online, email-uri, fotografii sau videoclipuri captate cu ajutorul camerei de 5MP a telefonului. Serviciul de comunicare ChatON este preinstalat pe dispozitiv şi conectează toţi utilizatorii de smartphone într-o singură comunitate, oferind mesagerie instantanee, chat de group şi sharing de conţinut în formate multiple – imagini, videoclipuri, voce şi contacte – pentru a face comunicarea prin mesaje mai simplă şi mai intuitivă ca niciodată.

Specificaţii de produs Samsung GALAXY S DUOS:

Reţea

HSDPA 7.2 M 900/2100 | EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Ecran

4.0” WVGA(480×800) TFT

Sistem de operare

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Cameră

Principală(Spate): 5 Megapixeli cu flash LED | Frontală: Cameră VGA

Video

Video : MPEG4, H.263, H.264 | Înregistrare : FWVGA@30fps, Redare : FWVGA@30fps

Audio

Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+ | Music Player cu SoundAlive | 3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS

Funcţii adiţionale

Dual SIM Always on
Samsung Apps
Samsung Kies
Serviciul de comunicaţii mobile Samsung ChatON (Preinstalat)
Samsung TouchWiz
 A-GPS

Servicii Google™ Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store | Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation

Conectivitate

Bluetooth® technology v 3.0 | MicroUSB, USB 2.0 | Wi-Fi b/g/n

Memorie

4GB memorie internă | microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

63.1 x 121.5 x 10.5mm, 120g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 1,500 mAh

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close