Samsung UHD S9, primul televizor 4K UHD certificat de autoritatile din SUA si UE
Ceremonia TUV

Samsung UHD S9, primul televizor evaluat de autorităţile de certificare din S.U.A. şi U.E., a fost premiat pentru înalta calitate a imaginii, a sunetului și a conținutului 3D.

Samsung a anunţat că televizorul Samsung UHD S9 a fost certificat oficial de autorităţile internaţionale pentru performanţa ridicată a imaginii și pentru calitatea deosebită a conţinutului 3D și a sunetului. Este pentru prima dată când astfel de certificări UHD au fost acordate, acestea fiind oferite de către UL, TUV Rheinland și Intertek, autorități de certificare cu competențe la nivel internațional.

UL, o autoritate privată de certificare recunoscută la nivel internațional, a evaluat calitatea imaginii televizorului Samsung UHD S9, analizând uniformitatea culorii și a luminozității, unghiul de vizualizare, rezoluția, performanțele 3D și cele audio. Datorită calității audio-video nemaiîntâlnite oferite de modelul de televizor Samsung S9, compania UL a acordat prima validare oficială valabilă la nivel mondial pentru televizoarele Samsung, în ceea ce privește performanța UHD oferită.

Certificatul acordat de UL

De asemenea, TUV Rheinland, lider în certificare pe piața germană, a recunoscut oficial calitatea superioară a imaginii televizorului Samsung UHD. TUV Rheinland a testat gradul de performanță al imaginii oferite de televizorul UHD pe baza unor standarde stricte, testarea pornind de la cerinţele de vizualizare care trebuie îndeplinite de vizualizarea de la distanță pe televizoarele UHD de mari dimensiuni (diferite faţă de standardele televizoarelor non-UHD obişnuite).

Intertek, un alt lider în furnizarea de soluții de calitate cu sediul în Marea Britanie, este cea de-a treia autoritate care a certificat calitatea imaginii televizorului Samsung UHD S9. Intertek a apreciat performanța generală a imaginii prin acordarea, pentru prima dată în categoria televizoarelor UHD, a unui QPM („Quality and Performance Mark”, adică “notă de calitate și performanță”). Nota de calitate și performanță dată de Intertek poate fi obținută numai după trecerea cu succes de mai multe proceduri de testare riguroase, concepute pentru a vedea dacă produsul se încadrează pe segmenul superior al categoriei sale, în ceea ce privește calitatea unor criterii, precum: funcționalitate, ciclu de viață, nivelul de utilizare și durabilitate. Această certificare completează seria de criterii deja recunoscute oficial de celelalte companii de evaluare, precum: uniformitatea, culoarea, luminozitatea, unghiul de vizualizare și rezoluția.

Intertek

Rezoluția imaginilor redate de televizorul Samsung UHD S9 depășește 8 milioane de pixeli, fiind de patru ori mai mare decât cea oferită de televizoarele Full-HD de acum. Lansat la CES 2013, acest model de televizor oferă o rezoluție a imaginii de neegalat, alături de o înaltă claritate și profunzime.

Pornind de la aceste certificări, Samsung Electronics va continua seria de evaluări internaționale pentru celelalte modele UHD ale companiei pentru a obține certificări care să le ateste oficial performanțele UHD.

Recunoașterea oficială venită din partea acestor trei organizații internaționale reprezintă un pas important pentru dezvoltarea întregii piețe a televizoarelor Ultra High Definition. Prin susținerea și aprobarea acestor standarde la nivel internațional vom reuși să îndeplinim unul dintre obiectivele noastre cele mai importante, acela de a oferi cea mai bună experiență de vizionare la televizor“, a declarat Lee Hyogun, Vicepreședinte Senior al echipei Visual Display R & D, ăn cadrul Samsung Electronics.

“Vom continua să contribuim la dezvoltarea acestei piețe și să ne menținem promisiunea de a ajuta oamenii să descopere nivelul maxim de calitate al imaginii, al sunetului și al ecranului unui televizor”

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close