Samsung Galaxy S III GT-I9300 a primit un update de firmware prin Kies: I9300XXLF5
Am facut ieri update-ul prin Kies pentru Samsung Galaxy S III GT-I9300. Versiunea de Android ramane aceasi, 4.0.4, dar se pare ca au fost corectate cateva bug-uri. Nu sunt modifocari majore.

Va prezint mai jos cum a decurs procesul de update:

1. Trebuie sa porniti aplicatia Kies, sis a conectati telefonul la calculator prin cablul USB. Imediat dupa ce se face conexiunea, aplicatia Kies va verifica daca este disponibila update-ul si veti primi urmatorul mesaj:

2. Apasati pe „Actualizare”.

3. Va sunt prezentate cateva informatii legate de procesul de update si despre recomandarea salvarii datelor inainte de a se incepe update-ul. Trebuie sa bifati in dreptul textului: „Am citit toate informatiile de mai sus.

4. Trebuie sa alegeti daca sunteti de acord cu salvarea datelor sau nu inainte de a se incepe upgrade-ul. Eu nu am salvat datele, sunt deja sincronizate cu Google, si nu mai are sens inca un backup.

5. Dupa ce ati selectat daca doriti sau nu sa faceti backup-ul, apasati pe „Pornire upgrade”.

6. In acest moment porneste descarcarea fisierelor necesare actualizarii.

7. Dupa ce se termina de descarcat fisierele de pe servedele Samsung, fisierele vor fi pregatite pentru a fi transferate catre telefon.

8. In pasul urmator se incepe transmiterea fisierelor catre telefon. In acest pas este important sa nu intrerupeti conexiunea dintre telefon si calculator.

9. Apoi telefonul intra in modul de update de firmware si este crucial sa nu opriti telefonul sau sa nu-l deconectati de la calculator.

10. Dupa ce s-a terminat si acest pas, telefonul va reporni, iar pe calculator veti primi acest mesaj:

La o zi dupa update, am sesizat o usoara imbunatatire a autonomie, dar este posibil sa fie doar o impresie falsa dupa doar o zi de utilizare dupa update. O sa revin aici dupa o saptamana si voi anunta daca sunt imbunatatiri sau nu la autonomie.

Voi ati facut update-ul? vi se pare ceva imbunatatit?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • alexandru - Comentariul nr. 5

  19/08/2012 la 14:24

  Am si eu problema cu s3 …imi toaca bateria ft repede imi zice stare de veghe al telefonului 69% din bateria lui si cam 10% restu de aplicatii de la ce si cum pot o rezolva? te rog

 • Marking - Comentariul nr. 3

  21/07/2012 la 21:21

  Galaxy-ul meu are root. Stiti cumva daca merge sa-i fac update la fel?

 • Gabriel Ursan - Comentariul nr. 1

  07/07/2012 la 23:37

  Eu am făcut updateul unor prieteni şi le-a rezolvat o problemă gravă: cu animite contacte din agendă convorbirile se auzeau foarte prost. Atenţie, doar cu anumite contacte, nu cu toţi. După update merge brici.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   17/07/2012 la 16:21

   Eu nu am avut problema asta deloc. La mine cu unele contacte se aude extraordinar de bine, de parca as vorbi fata in fata. Restul se aud normal, ca la orice telefon.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close