Samsung Galaxy Pocket (GT S5300) – cel mai mic smartphone Android din gama Galaxy
Samsung a anunţat zilele trecute noul smartphone GALAXY Pocket (GT S5300), care va ajunge pe piaţa din România începând cu luna Aprilie a acestui an.

GALAXY Pocket oferă experienţa unui smartphone accesibil pentru şi mai mulţi utilizatori, datorită preţului avantajos. Samsung va continua în acest an să aducă inovaţii în domeniul tehnologiilor mobile, iar scopul nostru rămâne acela de a oferi o varietate de dispozitive inteligente, care să răspundă nevoilor consumatorilor”, a declarat JK Shin, Preşedinte al IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics.

GALAXY Pocket are o grosime de 11,98 mm, o greutate de numai 97g şi un display de 2,8 inchi, fiind portabil şi asigurând, în acelaşi timp, vizionarea optimă a conţinutului şi imaginilor. Interfaţa de utilizator actualizată – TouchWiz – dispune de un meniu de navigare îmbunătăţit, oferind shortcut-uri la îndemână pentru funcţiile des folosite. Totodată, datorită funcţiei îmbunătăţite de scriere, utilizatorii pot căuta mai ușor pe Web sau pot scrie mesaje mai rapid. Dispozitivul dispune de o memorie de 3GB pentru aplicaţii, fişiere MP3, fotografii şi alte materiale media, precum şi un radio FM integrat, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta programele favorite de radio. Sistemul integrat Wi-Fi de mare viteză, precum şi conectivitatea HSDPA 3.6, asigură navigarea Web fără întârzieri şi descărcarea rapidă a conţinutului multimedia.

Conectivitatea şi împărtăşirea de conţinut cu prietenii se realizează foarte uşor şi rapid cu noul GALAXY Pocket, prin funcţiile care asigură comunicarea şi accesul la reţelele sociale. Totodată, platforma Samsung ChatON, disponibilă pe Samsung Apps, conectează toţi utilizatorii într-o singură comunitate, oferindu-le mesagerie instant, chat de grup şi transmiterea de conţinut în formate multiple, făcând astfel comunicarea mai simplă şi mult mai intuitivă. În acelaşi timp, Social Hub le oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea, într-un singur Inbox, mesajele, reţelele sociale şi email-urile, pentru o utilizare mai uşoară.

Samsung GALAXY Pocket Specificaţii:

Reţea

HSDPA  3.6UMTS  900/2100, EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

Procesor 832MHz

Display

2.8” QVGA(240×320) TN LCD

SO

Android 2.3 (Gingerbread)

Cameră

Principală (Spate): 2 Megapixeli – Fixed Focus Camera

Video

Video: MPEG4, H.263, H.264, Redare: WVGA@30fps, Înregistrare: QVGA@15pfs

Audio

Codec: MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WAV, MID, IMY | 3.5mm Ear Jack , Stereo FM Radio with RDS

Funcţii suplimentare

Samsung TouchWiz UX
Samsung Apps
Samsung Kies
Social Hub, Mesagerie Integrată (Email, SNS), Contacte, Calendar Sync
Serviciul de comunicaţie Samsung ChatON (via Samsung Apps)
Google Mobile Services, Android Market, Gmail, YouTube, Google Maps,  Syncing with Google Calendar, Google Search, Google +
A-GPS

Conectivitate

Bluetooth® v 3.0, USB 2.0, Wi-Fi b/g/n

Senzori

Accelerometru, Busolă digitală

Memorie

3GB memorie, card de memorie – microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

103.7 x 57.5 x 12 mm, 97g

Baterie

Baterie Standard, Li-ion 1,200 mAh

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close