Samsung Galaxy Note 10.1 a primit update-ul la Android 4.1 Jelly Bean prin pachetul Premium Suite
Samsung anunță lansarea update-ului Premium Suite, pentru dispozitivele GALAXY Note 10.1. Noua versiune de software, disponibilă şi în România, oferă multitasking îmbunătățit și include o serie de funcții adiționale, optimizate pentru S Pen, precum și noi posibilități de a crea și edita conținut. Acesta rulează pe platforma Android 4.1 (Jelly Bean), cel mai popular sistem de operare mobil din lume, oferind astfel o experiență de utilizare mai rapidă și mai plăcută.

De la lansarea sa, GALAXY Note 10.1 a promovat crearea de conținut, productivitatea și învățarea permanentă. Update-ul la Premium Suite pentru GALAXY Note 10.1 aduce funcții îmbunătățite, ce sporesc toate capabilitățile dispozitivului. Ecranul de dimensiuni generoase al dispozitivului contribuie la o experiență de multi-tasking superioară.

Multi Window: Această funcție le oferă utilizatorilor libertatea să redimensioneze, să mute sau să aşeze aplicațiile selectate în mai multe moduri de vizualizare, rulându-le simultan sau în paralel cu ecranul de pornire. Experiența este similară utilizării unui PC.

Air View: Funcția permite utilizatorilor să folosească S Pen pentru a previzualiza cu ușurință conținutul, fără a avea nevoie să îl deschidă.

Quick Command: Folosind S Pen-ul, utilizatorii pot activa în mod rapid aplicațiile și serviciile pe care le utilizează cel mai frecvent.

În același timp, au fost introduse o serie de funcții destinate creării de conținut, ce promit o experiență de utilizare îmbunătățită:

Easy Clip: Le permite utilizatorilor să selecteze și să decupeze conținutul pe care vor să îl salveze, să îl copieze sau să îl împărtășească, în doar câteva secunde.

S Note îmbunătățit: S Note include, de acum, șabloane, precum şi posibilitatea de a adăuga efecte conținutului digital, folosind funcția Sketch Effect, sau de inserare videoclipuri direct în template-uri. Utilizatorii pot lansa S Note direct din ecranul de pornire, pentru mai multă comoditate.

Scriere de mână mai ușoară: Utilizatorii pot trimite cu maximă ușurință către cei dragi note și memo-uri scrise de mână și personalizate, prin intermediul email-ului. De asemenea, pot scrie de mână direct din interfața S Plannerului.

Un S Pen mai inteligent: S Pen-ul permite acum selectarea modurilor de scriere și de culoare printr-o simplă atingere de buton sau deblocarea ecranului de pornire doar prin scoaterea S Pen-ului din compartimentul destinat.

Photo Note: Le permite utilizatorilor să adauge note personalizate, scrise de mână, pe spatele fotografiilor, pentru a împărtăși cu ceilalți momentele speciale.

Paper Artist: Aplicația le permite utilizatorilor să personalizeze schițe sau alt tip de conținut multimedia cu ajutorul diverselor stiluri de culoare sau de pensule. Paper Artist include peste 30 de efecte artistice, care pot fi adăugate imaginilor sau fișierelor media. Utilizatorii pot desena sau adăuga text conținutului, pe care îl pot partaja.

Update-ul la Premium Suite pentru GALAXY Note 10.1 pune la dispoziția utilizatorilor un sistem de operare mai puternic, cu funcționalități îmbunătățite:

Android 4.1 (Jelly Bean) aduce un suflu nou sistemului de operare de pe GALAXY Note 10.1, datorită interfeței intuitive, performanței și timpului de răspuns la rularea aplicațiilor, precum și experienței de utilizare mult mai line. În același timp, interfața de utilizare a fost optimizată pentru ecranul de 10.1 inci.

S Voice și Smart Alert sunt, acum, suportate și de către GALAXY Note 10.1. S Voice permite utilizarea de comenzi vocale pentru a activa funcții uzuale, precum apelarea unui număr de telefon, redarea de melodii, sau căutarea contactelor. Smart Alert economisește timp, prin notificarea utilizatorilor cu privire la apelurile sau mesajele ratate, atunci când dispozitivul este ridicat.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • otillee - Comentariul nr. 3

    21/12/2012 la 21:04

    Am varianta wifi plus 3g si nu am. Gasit niciun update., fie ota fie kies. Am incercat fara cartela si xu cartela orange. Culmea am vorbit si cu cei de la samsung mobile romania- facebook care spuneau ca nu. Stiu de niciun update desi inteleg ca sunt destui care au reusitt trecerea la android j.b..

  • emil toma - Comentariul nr. 1

    04/12/2012 la 07:45

    Inca odata trebuie spus ca doar varianta cu 3g a primit updateul, noi, cei cu Wifi only, mai asteptam, in buna “traditie” Samsung!

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close