Samsung extinde gama de panouri LCD transparente cu un nou model de 46 de inci
Samsung a anunțat extinderea portofoliului său de ecrane transparente cu un panou LCD transparent de 46 de inci, ce va intra în producție în această lună.

Younghwan Park, Vicepreședinte senior al LCD marketing, Device Solutions, din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Panourile transparente, o aplicație foarte interesantă a tehnologiei ecranelor de ultimă generație, au un potențial uriaș de a schimba experiențele de vizionare în viitor. Un puternic susținător al pieței ecranelor transparente, Samsung are în plan dezvoltarea tehnologiei într-un nou motor de creștere pentru divizia noastră LCD.

Panoul transparent Samsung de 46 de inci are o rată de contrast de 4.500:1 și dispune de o rezoluție HD (1366×768) și o gamă de culori de 70%.

Distins cu Premiul CES 2012 pentru Inovație, panoul LCD transparent al Samsung este special creat pentru o gamă variată de aplicații de display pentru retaileri, cum ar fi showcase-uri pentru produse, uși pentru frigiderele comerciale și uși de tip platformă pentru stațiile de metrou din America de Nord, Europa și Asia. Acesta va fi folosit și pentru alte aplicații, inclusiv e-board-uri, ferestre informative, echipament medical, semnături electronice și dispozitive mobile.

Panoul transparent Samsung de 22 de inci, comercializat în prezent, a fost bine primit de către utilizatorii actuali și potențiali din sectoarele de telefonie mobilă, bijuterie și bunuri de lux, mulțumită dimensiunilor compacte și consumului mic de energie, alături de calitatea remarcabilă a afișajului.

Conform firmei de cercetări de piață Display Bank, se preconizează creșterea pieței de ecrane transparente de la 0,9 miliarde $ la 87 miliarde $ în 2025.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close