Samsung Apps ofera si in Romania optiunea de plata prin SMS
Samsung Electronics România anunță lansarea opțiunii de plată prin SMS a aplicațiilor achiziţionate din magazinul Samsung Apps. Disponibilă începând cu luna aprilie, atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android,  opțiunea completează modalitatea de plată prin intermediul cardului bancar.

Noua metodă de plată este sigură și simplă, fiind necesare doar două click-uri pentru a achiziționa o aplicație. Astfel, la descărcarea unei aplicații disponibile contra cost, utilizatorii trebuie doar să selecteze opțiunea „SMS” din cadrul ferestrei pentru plată. Imediat ce achiziția a fost procesată, aceștia vor primi un SMS în care sunt anunțați că prețul aplicației va fi dedus din următoarea factură telefonică sau din creditul existent pe cartela preplătită. Noul sistem de plată va putea fi folosit atât pentru achiziționarea de aplicații premium dedicate sistemului de operare Bada, cât și celor pentru dispozitivele Android.

Posibilitatea de plată prin intermediul facturii telefonice sau creditului cartelei preplătite vine în întâmpinarea utilizatorilor, oferindu-le o metodă simplă de a achiziţiona aplicaţii, într-un timp foarte scurt.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • androidum - Comentariul nr. 1

    10/04/2012 la 15:51

    foarte tare treaba, acum doar sa mai bage si ei niste aplicatii folositoare, nu prea stau bine la acest capitol

    ar fi o treaba sa faca si pe Google Play la fel sau macar la PayPal sa dea drumul 🙂

Trackback-uri

[…] via devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close