Samsung a incheiat o intelegere cu TomTom
Samsung, al doilea producator de telefoane din lume – dupa Nokia, a semnat marti o intelegere strategica cu unul dintre cei mai mari producatori de aparatura de localizare/orientare prin GPS din lume.

Utilizatorii Wave3  vor beneficia de serviciile TomTom, solutie de localizare care poate inlocui cu succes Google Maps sau Ovi Maps. In urma acordului semnat, compania Samsung va avea acces la toate hartile TomTom, harti ce acopera peste 200 de tari la nivel mondial si peste 35 milioane de km de sosele, si la continutul premium disponibil: puncte de informatii care le vor permite utilizatorilor sa gaseasca alti oameni, locatii sau servicii de care au nevoie.

De asemenea, utilizatorii vor putea accesa harti 3D ale oraselor sau ale obiectelor turistice de interes, vor putea primi informatii privind traficul, daca sunt incidente pe traseu si care este durata acestora etc.

Din punctul meu de vedere, acest pas era unul de asteptat din partea Samsung, pas care ii permite companiei sa se apropie din ce in ce mai mult de prima pozitie in topul producatorilor de telefoane.

Cei care pleaca des in calatorii se vor putea bizui pe smartphone-ul din dotare daca nivelul hartilor este similar cu cel din GPS-uri dedicate. Vara trecuta, TomTom mi-a lasat o buna impresie in timpul calatoriei mele spre Trieste. Hartile din Serbia erau mult mai detaliate decat cele ale iGo-ului disponibil pe HTC-ul meu sau chiar si decat Google Maps.

Sursa

 

Despre autor

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close