RHS Company SA – distribuitor autorizat ZyXEL in Romania




ZyXEL Communications Corp., a fost fondata in 1989 si a devenit lider in industria de solutii complete de acces broadband pentru furnizorii de servicii internet, dar si pentru diverse medii de afaceri si utilizatori finali.

De la 1 ianuarie 2012, RHS Company este distribuitor autorizat pentru solutii si produse de retea ZyXEL, fiind considerat de ambele parti un acord strategic pentru piața de distributie si retail.

Gama de solutii ZyXEL acopera diverse cereri in domeniul retelisticii, incepand cu utilizatorii casnici si incheind cu companiile foarte mari, clientii avand la dispozitie un portofoliu impresionant de produse: routere simple, routere wireless, Network Access Storage, Solutii de securitate etc. la care se adauga suportul echipei de consultanta si vanzari RHS in alegerea solutiei potrivite pentru modelul de infrastructura solicitat, securitate, integrare de echipamente si fiabilitate, lucruri absolut esentiale pentru administrarea unui business performant.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close