QNAP a lansat TS-x69 Pro Turbo NAS, noua serie de dispozitive de stocare din clasa business
QNAP Systems a inaugurat noua generație de servere Turbo NAS prin lansarea seriei TS-x69 Pro și prezentarea noului NAS Firmware 3.6. TS-x69 Pro Turbo NAS oferă lățime de bandă de 220+ MB/s, este pregătit pentru a funcționa în medii virtualizate și include tehnologia USB 3.0.

Seria TS-x69 cuprinde versiuni cu 2, 4, 5, 6 sau 8 unități de stocare, este echipată cu procesoare Intel Atom dual-core și cu 1GB de memorie DDR3, suportă hard disk-uri SATA 6Gb/s de 2.5” și 3.5”, furnizând nivelul de performanță cerut de utilizatorii din segmentul SMB. Toate modelele dispun de două porturi Gigabit Ethernet. “Testele statistice din laboratoarele QNAP arată că noile produse au viteze de citire și scriere în mediul Windows ce depășesc 220 MB/sec în rețea” a declarat Laurent Chang, manager de produs în cadrul QNAP.

Seria TS-x69 Pro oferă echilibrul perfect între performanță, valoare și facilitățile pentru mediul de afaceri, QNAP fiind soluția ideală de stocare în rețea pentru companiile mici și medii. Porturile USB 3.0 oferă flexibilitatea de a atașa unități de stocare externe, pentru backup de mare viteză și extinderea imediată a capacității.

TS-x69 Pro poate furniza simultan soluții de stocare pentru implementări IP-SAN (iSCSI) și NAS. Fiind pregătită pentru VMware Ready, Citrix XenServer Ready și Windows Hyper-V, seria este ideală pentru funizarea și partajarea spațiului de stocare în rețea pentru mediile de servere virtuale.

Stocarea partajată în rețea a devenit o infrastructură esențială pentru afaceri. Încorporând procesorul Intel Atom Dual-core la 2.13GHz, noua serie Turbo NAS oferă performanțe și fiabilitate ridicate cu un consum redus de energie” declară Meiji Chang, directorul general QNAP.

Administrarea unui volum din ce în ce mai mare de date a devenit o preocupare importantă pentru mediul de afaceri. NAS (Network Attached Storage) oferă o soluție centralizată și protejată pentru partajarea și accesul datelor în cadrul firmelor mici și mijlocii. “Tehnologiile Intel sunt nucleul soluțiilor NAS, furnizând protecție pentru informațiile sensibile de afaceri” a spus David Tuhy, General Manager, Intel Storage Group.

Caracteristicile principale ale noilor modele din seria TS-x69 Pro:
TS-869 Pro are 8 spații pentru unități de stocare, format turn, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, două porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-669 Pro are 6 spații pentru unități de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, două porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-569 Pro are 5 spații pentru unități de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, două porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-469 Pro are 4 spații pentru unități de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, două porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-269 Pro are 2 spații pentru unități de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, două porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

Noul firmware NAS V3.6
QNAP a prezentat de asemenea, cel mai recent firmware de management V3.6 NAS. Acesta aduce funcțiile mult anticipate ca VPN Server, LDAP Server, Proxy Server, partajarea muzicii și a fotografiilor din cloud prin browser-ul web, back-up îmbunătățit, o nouă versiune MyCloudNAS 1.2, centru QPKG. Noul firmware oferă o compatibilitate sporită cu camerele IP și routerele UPnP.

Noile produse QNAP TS-x69 Pro vor putea ajunge pe piața românească în următoarele doua săptămâni prin intermediul distribuitorilor locali.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close