Primul teaser cu viitoarea tableta Asus Transformer 2
Asus a dat drumul la cateva imagini care sa ne incite putin si la un clip video care ne arata doar cate putin din noua tableta pe care o vor lansa in Noiembrie 2011: Asus Transformer 2.

Din ce vedem in aceste imagini avem doua lucruri certe:
– Seamana la design cu noul Asus Zenbook. Pare a fi la fel de subtire si cu aceleasi materiale construit. O sa fie o tableta foarte interesanta si cu siguranta o sa ajute la cresterea marketshare-ului Asus pe aceasta piata.
– Va avea aceleasi atu ca si primul Asus Transformer: dock-ul care se ataseaza si ofera tastatura full QWERTY si cel mai probabil si autonomie aproape dubla.

   

Inca ne roadem unghiile pentru ca nu vedem intreaga tastatura in imagini sau in video, dar ne consolam ca nu mai este mult si o vom putea vedea.

Oare vom avea si un Asus Slider 2? E prea devreme sa ne gandim la asta, dar cu siguranta ca o vom vedea la inceputul lui 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close