Noul mouse de gaming Logitech G600 MMO ofera control total pentru gamerii care joaca online
Logitech a lansat cel mai nou model din popularul line-up de gaming G-series: Logitech G600 MMO este un mouse ușor de folosit, personalizabil, dezvoltat special pentru gamerii care joacă online în modul multiplayer (MMO). Mouse-ul dispune de 20 de butoane între care 12 taste laterale, dispuse în două grupuri de câte șase pe un tablou meticulos conceput, toate ușor de accesat pentru ca experiența de joc să fie cât mai rapidă.

Dispunând de trei profiluri standard, două pentru MMO și unul pentru gaming general, mouse-ul este setat pentru utilizare optimă imediat cum a fost scos din cutie, nefiind necesară instalarea de drivere. În plus, funcția G-Shift ce dublează numărul acțiunilor pe care le poți performa cu orice tastă, oferă control total în jocurile preferate MMO. Asemenea tuturor produselor din seria G, tastele sunt programabile așa încât să poți crea comenzi proprii, ca apoi să le stochezi în memoria internă a mouse-ului și să le poți accesa cu o singură atingere. În plus, forma sculptată menține mâna confortabil pe durata a multor ore de joc.

Mouse-ul de gaming Logitech G600 MMO este rezultatul testelor intense cu gameri experimentați în jocurile MMO,” a precizat Mark Starrett, manager de produs în cadrul Logitech. “Ideile în urma orelor nesfârșite de research se pot vedea în design-ul panelului de care ne-am asigurat că este cât se poate de confortabil și ușor de folosit. Iar utilizatorii vor simți diferența la butoane: acestea sunt sculptate pentru a reduce oboseala în momentul click-ului dau a click-urilor ratate astfel încât să joace la nivelul de precizie dorit.

Iluminarea RGB a panelului este total personalizabilă cu mai mult de 16 milioane de combinații de culori pe care le poți folosi să identifici ușor profilul activ on-board.

Acest mouse Logitech este unul dintre cele mai bune, și nu doar pentru că au ținut cont de feedback-ul nostru în ceea ce privește design-ul,” a precizat Hal Hanlin, producătorul jocului Rift. “Sunt atât de multe aptitudini de care poți să te folosești în Rift, încât toate tastele G îți dau un avantaj real.

Preț și disponibilitate

Logitech G600 MMO Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna iulie 2012 la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close