Noul Google Play pe Asus Transformer TF101 cu Android 4.0.3

Acum cateva zile Google a lansat noul Google Play care inglobeaza mai multe servicii si iata ca pe Asus Transformer TF101 cu Android 4.0.3 oficial il avem disponibil deja:

 

Sursa: TableteASUS.ro

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • alex - Comentariul nr. 1

    12/03/2012 la 15:12

    Avem aceleasi gusturi in materie de noutati , doar ca eu nu prea ma inteleg cu asus , prefer un vaio , am un samsung galaxy s , si de asta pot sa zic ca este de nota 10.
    am vazut schimbarea pe care mi-a facuto tel. acum cateva zile , ma uitam de market si in locul lui mi-a aparut google play 😉 am ramas un pic socat credeam ca am luat vreun virus nebunel 🙂
    Dar este ok , dupa am inteles.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close