Noua serie de laptopuri ASUS N6 a fost prezentata în Romania
ASUS a prezentat în România noua serie de portabile N6, reunind cele mai puternice notebookuri multimedia ale momentului. Motorizate de procesoare Intel quad-core de cea mai nouă generație, pe platforma Intel Chief River și având plăci video avansate, modelele N56 și N76 se evidențiază prin designul exclusivist și facilitățile audio premium.

Design complet nou
Gama ASUS N6 duce designul la perfecțiune, afișându-se cu carcase din aliaj metalic, atent finisate. Logo-ul ASUS de pe clapa laptopului este iluminat discret, la fel ca și butonul de pornire. Laptopul N56 este subțire, având o grosime de doar 32 mm, în condițiile în care integrează un processor quad-core, placă video performantă, camere mari de rezonanță și o unitate Blu-ray. Porturile sunt aliniate cu precizie pentru a crea o vedere laterală plăcută. Laptopurile vin cu tastaturi iluminate (opționale).

Grilele difuzoarelor imită vizual undele sonore, fiind obținute printr-un procedeu minuțios ce implică gravare, ștanțare, hidroliză și finisare cu laser. Frumusețea este însoțită de durabilitate. Laptopurile N6 folosesc balamale turnate din aliaj de zinc, mărind calitatea și rezistența cu până la 150% față de notebook-urile clasice.

Sunet impecabil
Noile portabile redau un sunet plin și puternic grație tehnologiilor audio SonicMaster Premium și Bang & Olufsen ICEpower, moștenite și îmbunătățite de la celebrul NX90. Laptopurile N6 vin la pachet cu câte un sub-woofer extern SonicMaster. Acesta oferă un bas cu o octavă mai jos și volum mai puternic decât alte notebook-uri.

Difuzoarele interne au incinte acustice mari, de la 30cc la 70cc. Totodată, amplificatorul audio este unul puternic, de 11W, oferind sunetul la volum crescut fără distorsiuni. Laptopurile sunt livrate cu software-ul MaxxAudio 3, laureat Technical Grammy 2011 – una din cele mai bune soluții de procesare audio din industrie. MaxxAudio 3 prelucrează profesional sunetul pentru îmbunătățirea vocii, a efectului surround și a basului.

Experiență multimedia completă
Noua serie vine cu ecrane mate luminoase (300 cd/m2), cu unghiuri largi de vizualizare (150 orizontal/120 vertical), fără reflexii. Spectrul cromatic redat este mult mai larg comparativ cu modelele competitoare pe același segment. Dintr-un unghi de 70°, seria N redă imagini fără modificări de culoare sau probleme de reflexie. Prin tehnologia EWV, utilizatorii pot vedea aceleași culori din aproape orice unghi. Rezoluțiile pot diferi de la un model la altul, pornind de la HD, HD+ până la FullHD.

Comunicarea vizuală este facilitată de un webcam HD cu un senzor cu sensibilitate ridicată. În timpul apelurilor video, camera preia 30 de cadre pe secundă, oferind fluiditate.

Specificații tehnice de top
Cele mai dotate modele N6 dispun de hard diskuri de 1TB cu 7200rpm și o capacitate RAM de 16GB DDR3. Toate porturile USB sunt de generație 3.0. Utilizatorii își pot încărca gadgeturile USB, chiar și atunci când laptopul este închis, prin USB charger+.

Laptopurile N6 vin cu acumulatori de mare capacitate (56Wh) cu 6 celule. Sistemele pot reporni din standby în doar 2 secunde, prin funcția InstantOn.

    

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close