Noile tastaturi si noii mousi Microsoft pentru Windows 8
Odata cu pregatirea lansarii noului system de operare Windows 8, Microsoft lanseaza si o serie de accesorii noi, mai exact tastaturi noi si mousi noi, ce au un design foarte atractiv ce ne duc cu gandul la o serie de produse premium.

Microsoft Wedge Touch Mouse

Este un mouse complet intr-o carcasa compacta. Ofera functia de touch scolling in patru directii. Nu are nevoie de conectori suplimentari sau reciveri conectati prin USB pentru ca se conecteaza la orice calculator/laptop sau tablet prin intermediul conexiunii Bluetooth. Tehnologia optica folosita este Bluetrack ce permite folosirea mouse-ului pe aproape orice suprafata.

  

Pretul estimate de vanzare este 70$

Microsoft Wedge Mobile Keyboard

Acest model este destinat in special tabletelor Windows 8. Este compacta si ofera un layout complet al unei tastaturi normale. Sunt incluse si tastele special pentru functiile Windows, dar si taste special pentru functii multimedia. Se conecteaza la tablet prin tehnologia Bluetooth.

  

Suplimentar, pe langa a proteja tastatura, capacul de protective mai are o functie extreme de importanta si care cred eu ca va fi apreciata foarte mult de catre utilizatori: se transforma in support pentru tablet.

Pretul estimate de vanzare este 80$

Microsoft Sculpt Touch Mouse

  

Microsoft Sculpt Mobile Keyboard

Microsoft Touch Mouse (cu update pentru Gesture for Windows 8)

 Aceste produse vor fi disponibile pe piata imediat dupa lansarea sistemului de operare Windows 8.

Ce parere aveti despre ele? Va plac?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close