Nikon Coolpix P7100, un compact cu veleitati profesioniste
Nikon Coolpix P7100 este o modalitate extraordinară de a folosi bine lumina şi de a menţine controlul complet asupra imaginilor dumneavoastră.

Senzorul de imagine mare de 10 megapixeli şi procesorul de imagine rapid oferă rezultate curate, detaliate, indiferent dacă fotografiaţi cu sensibilitate ridicată sau scăzută.

Ecranul LCD cu posibilitate de înclinare vă permite să fotografiaţi din unghiuri neobişnuite, iar abilităţile sale avansate de înregistrare film includ posibilitatea de a selecta şi bloca expunerea automată preferată.

Principalele specificatii tehnice:
– Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7,1x
– Senzor de imagine CCD mare, de 10 megapixeli
– Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 de puncte şi posibilitate de înclinare
– Sistem rapid EXPEED C2 de procesare a imaginii

Functii cheie ale lui Nikon Coolpix P7100:

– Senzorul de imagine CCD mare, de 1/1,7 inci, 10 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativă şi crearea unor copii deosebit de clare la dimensiuni de poster.

– Monitorul LCD de înaltă rezoluţie, de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 de puncte: vă permite să fotografiaţi din unghiuri neobişnuite sau puncte de observaţie dificile. Vă oferă o reproducere 100% a culorilor RGB şi nivel ridicat de contrast. Dispune de tehnologia inovatoare afişaj Clear Color de la Nikon care minimizează reflexiile, chiar şi în lumina puternică a soarelui.

– Obiectivul NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7,1x cu două elemente de sticlă ED pentru a reduce aberaţiile cromatice şi un filtru cu densitate neutră pentru un control mai bun asupra expunerii. Oferă precizie extraordinară, rezoluţie clară şi contrast ridicat chiar şi în lumină scăzută. (format echivalent 35 mm: 28-200 mm).

– Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă calitate a imaginii şi înregistrare film îmbunătăţite şi asigură performanţă extraordinară la sensibilitate ridicată, cu zgomot redus chiar şi la valori ISO ridicate.

– Răspuns rapid pentru flux de lucru fără cusur şi fotografiere fără griji. Comută rapid între funcţii şi oferă un timp de pornire aproape instantaneu, viteză AF impresionantă şi întârziere minimă a eliberării declanşatorului.

– Funcţii avansate film HD (720p): zoomul optic şi funcţia de focalizare automată rămân disponibile în timpul înregistrării la o viteză de 24 fps. Puteţi seta balansul de alb înainte de înregistrare şi funcţia de blocare AE (expunere automată) vă permite să setaţi expunerea automată preferată oriunde doriţi. Este compatibil cu utilizarea unui microfon extern şi dispune de un conector încorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

– Tehnologia anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru feluri diferite. VR prin deplasarea obiectivului (Reducerea vibraţiilor) reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200 şi 12.800 în modul de noapte cu zgomot scăzut) reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare scăzută. Funcţia de detecţie a mişcării compensează mişcarea aparatului foto şi a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat fotografia cea mai clară dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

– Selectoarele de comandă din faţă şi din spate oferă control facil asupra setărilor cheie ale aparatului foto şi utilizare manuală lină.

– Fotografiere în format RAW: imaginile pot fi realizate şi salvate în format NRW la calitate ridicată, chiar şi atunci când folosiţi aparatul foto în funcţii precum fotografiere continuă sau Picture Control.

– Mod fotografiere Efecte speciale. Vă permite să realizaţi cu uşurinţă imagini sau filme utilizând un efect special, cum ar fi: Procesare încrucişată alterează culorile imaginilor cu efecte dramatice, crescând contrastul şi saturaţia; Culoare selectivă vă permite să accentuaţi o culoare şi să transformaţi imaginea în imagine monocromă. Puteţi vizualiza efectul dorit pe LCD înainte de fotografiere.

– Control manual complet: funcţiile de control includ o memorie zoom care vă permite să presetaţi până la 6 distanţe focale diferite şi apoi să comutaţi rapid între între acestea, ca şi cum aţi utiliza obiective interschimbabile.

– Orizont virtual: apare deasupra imaginii pe monitorul LCD pentru a putea confirma în timp real poziţia relativă a aparatului foto faţă de linia orizontului.

– Compatibil cu carduri Eye-Fi pentru transmisie directă către telefoane inteligenţe şi carduri de memorie SD, SDHC, SDXC şi UHS-I.

Nikon Coolpix P7100 este disponibil in magazinele online la pretul de 2.199 Lei cu TVA.

Fotografii facute cu Nikon Coolpix P7100:

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close