Nikon Coolpix P510, aparat foto cu zoom optic 42x
Nikon Coolpix P510 are un obiectiv NIKKOR care oferă acoperire extraordinară de la unghi larg până la supertelefotografic, de 24–1000 mm (42x), acest aparat foto de 16 megapixeli vă permite să vă apropiaţi de acţiune exact cât vă doriţi.

Senzorul CMOS cu iluminare din spate şi sistemul mecanic avansat de reducere a vibraţiilor permit cadre clare în orice lumină. Monitorul LCD cu posibilitate de înclinare oferă vizualizare de înaltă rezoluţie, perfectă din orice ughi.

Puteţi comuta cu uşurinţă la înregistrarea filmelor cu modul film Full HD care poate fi accesat cu o singură atingere. Unitatea GPS încorporată include geoetichete în informaţiile despre imagine.

Functiile cheie ale alui Nikon Coolpix P510:

Obiectiv NIKKOR extraordinar cu zoom optic 42x (24-1000 mm): depăşiţi limitele cu această acoperire puternic de la unghi larg la supertelefotografic. Patruelemente din sticlă ED reduc aberaţia cromatică.

Senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din spate: fiecare pixel primeşte mai multă lumină, iar acest senzor de imagine lucrează împreună cu procesorul EXPEED pentru a asigura cadre clare în orice lumină.

Funcţie VR mecanică avansată: A doua generaţie a sistemului de reducere a vibraţiilor de la Nikon reduce în timp real efectele mişcării aparatului foto, permiţând utilizarea unor viteze ale declanşatorului cu patru trepte mai lente.

Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: un buton dedicat pentru film facilitează începerea înregistrării acţiunii.

Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 921.000 de puncte şi posibilitate de înclinare:fotografiaţi din orice unghi. Acest ecran cu rezoluţie ridicată dispune de un strat anti-reflexii şi de tehnologia Clear Color Display de la Nikon pentru vizualizare clară.

Sistem încorporat de poziţionare pe glob (GPS): înregistrează cu exactitate locul (latitudine şi longitudine) în care a fost realizată o fotografie sub forma unor geoetichete în cadrul datelor de imagine (EXIF), iar când nu realizaţi fotografii, puteţi înregistra traseul.

Mod automat HDR: surprindeţi imagini cu detalii şi tonuri impresionante, în orice situaţie, dacă folosiţi modul HDR. Aparatul foto combină două cadre realizate cu două expuneri diferite la aceeaşi eliberare a declanşatorului pentru a crea o imagine cu un interval dinamic larg şi gradaţii de culori bogate.

Panoramă facilă 360°/180°: panoramaţi vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod de fotografiere 3D: realizaţi o imagine 3D a oricărui subiect static pentru redare pe televizoare şi computere compatibile 3D. Aparatul foto combină două imagini realizate din poziţii diferite; al doilea cadru este realizat automat când aparatul foto detectează că sunteţi în poziţia corectă.

Opţiuni avansate pentru film: puteţi utiliza zoom-ul optic şi funcţia de focalizare automată când înregistraţi şi puteţi realiza filme cu redare încetinită sau accelerată la viteze de până la 120 fps (VGA). Filmele pot fi înregistrate în format iMovie, iar un conector încorporat HDMI vă permite să conectaţi aparatul foto direct la un televizor HD.

Fotografiere continuă la viteză ridicată: realizaţi cinci cadre la rezoluţie ridicată la 7 fps, sau până la 30 de cadre la rezoluţie ridicată cu o viteză de 1 fps.

Selector de moduri cu modurile de expunere manuală (P/S/A/M) şi modul Utilizator, cu ajutorul căruia puteţi comuta instantaneu la setările dumneavoastră preferate.

16 moduri scenă: modurile scenă optimizează automat setările aparatului foto pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere. Obţineţi uşor imagini extraordinare – doar selectaţi modul care se potriveşte cu situaţia.

Focalizare automată rapidă şi corectă: când doriţi să surprindeţi subiecte complexe, puteţi fotografia cu focalizare manuală cu un sistem de focalizare automată cu 99 de puncte pentru rezultate cu o claritate extraordinară.
AF cu urmărire subiect: surprindeţi imagini clare cu subiecţi care nu pot sau nu vor să stea nemişcaţi. Funcţia AF cu urmărire subiect păstrează focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar dacă acesta se mişcă.

Transfer fără fir: compatibil cu carduri Eye-Fi X2 (sau versiune ulterioară). Transferaţi fotografiile digitale (în format JPEG) direct pe telefon sau pe computer, apoi conectaţi-vă la Internet pentru a vă bucura de serviciul Nikon de împărtăşire a fotografiilor, my Picturetown.

Meniu retuşare: îmbunătăţeşte fotografiile în aparatul foto cu o serie de efecte filtru. Include opţiuni precum Culoare selectivă, care converteşte imaginea în monocromie şi apoi adaugă o pată de culoare unei zone alese de dumneavoastră, şi Filtru stea, care adaugă efect de stele obiectelor luminoase.

EXPEED C2: Motorul raid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon oferă funcţionare incredibil de rapidă, funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă cu sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Huawei P20 PRO – 3 motive pentru care sa ti-l cumperi chiar azi

Pe zi ce trece, tehnologia ne uimește cu îmbunătățirile aduse obiectelor din jur, cu scopul de a ne face viața...

Close