Lenovo a lansat pe piata romaneasca noile Ultrabook-uri IdeaPad U310 si U410

Lenovo
 anunţă disponibilitatea în România a mult aşteptatelor portabile Ultrabook Lenovo IdeaPad U310 şi IdeaPad U410. Dotate cu procesoare Intel Core din a treia generaţie, dispozitivele Lenovo din noua serie U a modelelor Ultrabook aduc computerele subţiri, ultra-uşoare şi rapide la un nou nivel de accesibilitate, fără a face compromisuri de stil sau calitate.

Dispozitivele Lenovo Ultrabook combină cele mai bune caracteristici ale laptopurilor tradiţionale – putere mare de procesare, capacitate extinsă de stocare şi redare audio de calitate – cu estetica rafinată şi calităţile specifice tabletelor, precum pornirea rapidă, revenire instantanee din modul stand-by şi folosire pe toată durata zilei, fără reîncărcarea bateriei. Cu un design zvelt, inspirat de cărţi, pe gustul consumatorilor interesaţi de stil, noile Ultrabook-uri sunt disponibile într-o varietate de culori vibrante care includ albastru Sapphire Blue, albastru Aqua Blue, roz Cherry Blossom, gri Graphite Grey sau roşu metalizat Metallic Red. Lenovo face această tehnologie disponibilă consumatorilor la preţuri competitive, începând de la 2999 RON.

Asistăm la o schimbare de model în industria dispozitivelor mobile. Ultrabook-urile sunt cea mai bună combinaţie de funcţionalitate, portabilitate şi estetică. Niciodată până acum nu a fost integrată atât de multă tehnologie de vârf într-un cadru atât de elegant, uşor şi accesibil,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova. “De-acum încolo utilizatorii mobili nu mai trebuie să aleagă între laptopuri pentru lucru sau laptopuri elegante şi uşoare. Ultrabook-urile IdeaPad din seria U îmbină aceste caracteristici într-un singur dispozitiv.

Cartea care poate face orice – Ultrabook 
Subţiri cât o cărticică, Ultrabook-urile U310 cu ecran de 13.3 inci şi U410 cu ecran de 14 inci au grosimea de 18mm, respectiv 21mm, şi greutatea de numai 1.7kg, respectiv 1.9kg. Deşi subţiri şi uşoare, aceste dispozitive Ultrabook oferă performanţa necesară pentru a îndeplini orice sarcină specifică utilizatorilor mobili, datorita componentelor precum:

  • procesoarele Intel Core i3, i5 sau i7 din a treia generaţie
  • până la 1 TB capacitate de stocare
  • grafică NVIDIA GeForce
  • până la nouă ore de funcţionare între două reîncărcări ale bateriei în cazul modelului U410
  • până la şapte ore de viaţă a bateriei între două reîncărcări, în cazul modelului U310.
  • Noile Ultrabook-uri Lenovo au sistem de sunet Dolby Home Theatre v4 pentru o calitate intensă a sunetului, şi tehnologie Intel Wireless Display (WiDi) pentru proiectarea de filme şi alte tipuri de conţinut pe orice ecran de mari dimensiuni.
  • Disponibile cu memorii cache SSD de 32GB, cele mai noi portabile Ultrabook Lenovo pun capăt timpilor de asteptare. Datorita noii optimizări Lenovo Enhanced Experience 3 pentru Windows 7, noile Ultrabook-uri au timpi foarte scurţi de pornire şi de revenire din modul stand-by, cu până la 40 % mai rapizi decât în cazul dispozitivelor ne-optimizate.
  • Lenovo Smart Update amplifică şi mai mult experienţa utilizatorilor, permiţând excelentelor U310 şi U410 să actualizeze automat conturile de email şi de mesagerie, chat şi reţele sociale, chiar şi când se află în modul sleep.

Ultrabook-urile Lenovo IdeaPad U310 şi U410 sunt o demonstraţie a felului în care, împreună cu Lenovo, reușim să le oferim utilizatorilor experienţă grafică de vârf şi performanţă de excepţie, folosind procesoarelor Intel Core din cea de-a treia generaţie, integrate într-un design subţire şi uşor,” a declarat Manuela Oprisan, PR Manager Europa Centrală și de Est, Intel.

Preţuri şi disponibilitate
Dispozitivele Ultrabook IdeaPad seria U vor fi disponibile pentru vânzare începând din luna iunie 2012 la majoritatea retailerilor din România, la preţuri începând de la 2.999 Lei pentru IdeaPad U310 şi 3.999 Lei pentru IdeaPad U410 Ultrabook.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close