Laptopurile Samsung din Seria 9, disponibile si in Romania
Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală, începând cu luna februarie a acestui an, a laptopului Samsung 9 Series lansat în 2011 la CES. Notebook-ul se remarcă prin design-ul ultra portabil, având o greutate de numai 1,31 kg, o grosime de 16,3 mm și o dimensiune a ecranului de 13 inch. Samsung Notebook 9 Series este un model premium, adresat celor care își doresc performanță și stil, într-un dispozitiv complet.

Samsung Notebook 9 Series marchează un pas important în ceea ce privește design-ul și performanța notebook-urilor”, a declarat Valentin Popa, IT product manager în cadrul Samsung Electronics România. „Este un dispozitiv de înaltă clasă, ce se remarcă prin calitate la toate nivelurile, de la display-ul foarte luminos, la componentele hardware sau finisaje. Suntem încrezători că va fi foarte bine primit și pe piața din România, unde utilizatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre produse foarte performante”.

Dimensiuni compacte și finisaje de înaltă calitate

Samsung Notebook 9 Series este fabricat din duraluminiu, un material uşor, de două ori mai rezistent decât aluminiul şi folosit de obicei la construcţia aeronavelor. În etapa de proiectare a modelului, Samsung a supus Notebook 9 Series unei serii complete de teste pentru durabilitate, pentru a asigura rezistența acestuia.

Mai mult, Notebook 9 Series se remarcă printr-un un stil aerodinamic şi elegant, arcuit pentru a se potrivi confortabil în mână, iar liniile fluide ale laturilor Seriei 9 reprezintă conceptului-cheie al design-ului.

Performanță de înaltă clasă

Design-ul elegant al Seriei 9 este dublat de performanțele de hardware; modelul este echipat cu Microsoft Windows 7 şi cu cea de a doua generaţie de procesoare Intel® Core™ i5/i7, cu o memorie de până la 8GB.  Cu ajutorul tehnolgiei inteligente 2.0 Turbo Boost, Notebook 9 Series accelerează performanţa prin alocarea dinamică a puterii de procesare, exact acolo unde este necesară.

Samsung Series 9 a fost creat pentru un stil de viață activ, în care rapiditatea și mobilitatea sunt foarte importante. Funcția Samsung Fast Start permite pornirea laptopului în doar 12 secunde și alimentează dispozitivul în numai 3 secunde de la sleep mode. În acest sleep mode avansat, datele sunt şi ele salvate atât pe SSD cât şi pe memoria internă, astfel încât conţinutul să fie pregătit chiar şi în cazul întreruperilor de alimentare sau al îndepărtării bateriei. În același timp, solid state drive-ul (SSD) 128/256GB asigură spaţiu de stocare suficient; lipsit de părţi mobile, Notebook 9 Series oferă o bootare cu 60% mai rapidă dacât un notebook cu hard disk drive (HDD). Notebook 9 Series este deosebit de durabil dar, în același timp, emite un nivel redus de zgomot şi căldură.

Bateria Notebook 9 Series durează până la de trei ori mai mult decât o baterie tipică de notebook. Viaţa bateriei este prelungită de PowerPlus, tehnologia perfecţionată de încărcare a bateriei, combinată cu bateria din litiu-polimer cu alimentare eficientă.

Camera web HD de 1,3Mp permite utilizatorilor să înregistreze imagini fotografice şi video clare şi să ruleze videoclipuri pe un ecran panoramic de înaltă definiţie. Notebook 9 Series este echipat cu un gesture pad mai mare, full touch, care oferă o modalitate mai elegantă şi comodă de utilizare a notebook-ului.

Afişaj ultra clar

Notebook 9 Series este echipat cu un ecran ‘SuperBright Plus’ (400nit), cu un raport Super Contrast (1.300:1) ce poate afișa 16 milioane de culori, încastat în cel mai avansat tip de aliaj de duraluminiu. Notebook-ul premium oferă o experienţă vizuală vie, un consum optimizat și performanţă superioară, fără a compromite mobilitatea.

Afişajul premium dispune totodată de caracteristici ce pot îmbunătăţi performanța. Cu ajutorul unor senzori de lumină ambientală, Auto Display Brightness măsoară nivelele de luminozitate din vecinătatea notebook-ului şi ajustează automat intensitatea luminozităţii ecranului, astfel încât să asigure utilizatorului o experienţă superioară, conservând în acelaşi timp viaţa bateriei. Această caracteristică este completată de o tastatură luminată din spate, care se adaptează la condiţiile de luminozitate.

Pentru achizitie, va recomandam: Vexio.ro, eMAG.ro si evoMAG.ro

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] Sursa: devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close