Laptopul ThinkPad X1 obtine prestigiosul premiu iF Design
Lenovo a anunţat că iF a ales laptopul ThinkPad X1 pentru prestigiosul premiu iF Product Design în 2012 în categoria computere. iF a ales laptopul ThinkPad X1 din aproape 3.000 de înscrieri, pentru calităţile sale de design, finisaj, alegerea materialelor, inovaţie, impact asupra mediului, funcţionalitate, valoarea ergonomică şi de brand printre alte aspecte.

Am primit un răspuns copleşitor din partea clienţilor noştri cu privire la echilibrul dintre performanţa de clasă business şi caracteristicile centrate pe client al laptopului ThinkPad X1, toate combinate într-un model foarte subţire şi uşor,” a declarat David Hill, Vice-Preşedinte, corporate identity and design, Lenovo. “Această recunoaştere din partea iF ne reconfirmă angajamentul de a depăşi limitele în ceea ce priveşte design-ul inovator.

Fiind cel mai subţire ThinkPad de la Lenovo, laptopul X1 măsoară mai puţin de 17 mm, aproximativ înălţimea unei monede americane. În interiorul formei ultra-subţiri sunt procesoarele de a doua generaţie Intel Core i3, i5 şi i7, cu care sunt dotate în mod normal laptopurile mai mari de 14 şi 15 inci. Începând de la doar 1.72kg, laptopul ThinkPad X1 este extrem de uşor şi rezistent datorită carcasei interioare şi suportului de magneziu. Ecranul foarte clar de 13,3 inci utilizează sticlă Corning Gorilla, pentru extra durabilitate şi rezistenţă la zgârieturi. De asemenea, cu tehnologia RapidCharge pentru baterie de la Lenovo, bateria se încarcă până la 80% în doar 30 de minute.

Tastatura laptopului ThinkPad X1 cu un stil modern şi rezistentă la scurgeri păstrează aceeaşi experienţă la atingere şi funcţionalitate a tastaturii clasice ThinkPad. Deşi elimină câteva aspecte cheie moştenite, păstrează în acelaşi timp o funcţionalitate bogată, inclusiv controale multimedia dedicate. Laptopul ThinkPad X1 trece dincolo de performanţa de business aducând o experienţă deosebită pentru consumatori prin sunetul bogat şi rezonant al sistemului Dolby Home Theater v4, display high definition,  port HDMI port şi tehnologie Intel Wireless Display. Datorită camerei de 720p opţională cu mobile broadband, microfoanelor high definition şi modurilor avansate de apelare, laptopul asigură apeluri video clare.

Timp de 58 de ani, premiul iF product design este o etichetă recunoscută la nivel internaţional pentru design câştigător, iar marca iF a devenit un simbol al realizărilor remarcabile în design. În prezent, iF este reprezentat în Hannover şi Munchen (Germania), Taiwan, Coreea şi Brazilia. Juriul a selectat deja cele 60 de premii iF de aur – recunoaşterea specială pentru cele mai bune modele – dintre toţi câştigătorii unui premiu iF product design în 2012. Aceştia vor fi anunţaţi pe 10 februarie 2012 în cadrul ceremoniei de premiere ce va avea loc în Munchen (Germania).

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close