Konica Minolta va prezenta la Digital Print&Sign 2012 noi modele de business pentru industria tipografica
Konica Minolta va prezenta noi oportunităţi de business bazate pe tiparul digital şi va demonstra funcţionalităţile extinse ale noului sistem de producţie la târgul expoziţional Digital Print&Sign din acest an. Astfel, compania vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi şi aduce o noutate pe piaţa din România prin sistemele de producţie bizhub PRESS 1052, 1250, 1250P şi bizhub PRO 1052.

Deoarece atunci când vine vorba de sisteme flexibile de producţie alb-negru, extrem de productive, industria de profil este mereu receptivă, a venit timpul pentru ca o nouă serie de sisteme de la Konica Minolta să intre pe piaţa din România. Deşi au nume uşor diferite, acestea sunt toate bazate pe aceleaşi principii hardware excelent personalizate de inginerii de la Konica Minolta pentru productivitatea şi flexibilitatea specifice nevoilor diferiţilor clienţi. Toate aceste dispozitive oferă o înaltă calitate de imprimare şi caracteristici suplimentare, utilitare de screening  şi ajustare a tonurilor de negru, împreună cu o gamă largă de opţiuni de finisare.

Noua serie de echipamente este exact ceea ce s-a aşteptat de la imprimantele comerciale destinate departamentelor financiare şi de reprografiere.

Bizhub PRESS 1052 și bizhub PRO 1052 sunt alegerile perfecte pentru volume lunare ce ating intervalul cuprins între 300.000 și 500.000 pagini și volume maxime de pâna la 2.000.000 de pagini pe lună. Modelele PRESS vin cu mai multe opțiuni pentru configurații variate, în timp ce modelul PRO este catalogat ca echipament entry level cu configurații limitate. Bizhub PRESS 1250/P este recomandat unor volume lunare cuprinse între 400.000 și 750.000 de pagini și poate atinge pragul maxim de 3.000.000 de pagini lunar în perioadele aglomerate.

Noile modele dispun de software avansat precum utilitarul profesional de screening și utilitarul pentru ajustarea curbei de tonuri de negru. Suportă o capacitatea maximă de alimentare cu hârtie de 18.000 coli și utilizează tehnologia de preluare a hârtiei prin vacuum. Sunt disponibile peste 50 de configurații de sistem prin combinarea unor opțiuni variate de finisare, cum ar fi unitatea de spiralare automată, unitate de legare cărți prin procedeul de lipire cu termoclei, unitatea de broșare, unitatea de stocare precum și multe altele. Alte caracteristici includ un kit pentru printarea pe plicuri și o unitate opțională de decurbare cu dezumidificator.

În standul Konica Minolta de la expoziţia de anul acesta, vizitatorii vor avea ocazia să vadă cum funcţionează noul sistem de producţie bizhub PRESS 1052 la întreaga sa capacitate şi cum poţi reuşi, ca furnizor de print, să dezvolţi o afacere profitabilă din tiparul digital, implementând cu succes proiecte de print-on-demand, printare date variabile ş.a.

În cadrul acestui târg, Konica Minolta organizează două seminarii pe temele „Modele de business – Producţia de documente dintr-o perspectivă axată pe client” şi „Soluţii de printare pentru tiparul digital – de la opţiune la necesitate”, seminarii ce vor avea loc în datele de 21 septembrie, între orele 15:00 şi 16:00, respectiv 22 septembrie, orele 12:00 – 13:00, la Digital Print&Sign 2012, Complexul Expoziţional Romexpo – Conference Area din Pavilionul Central. În timpul seminariilor se vor prezenta detaliile unor modele de business prin care se pot realiza toate documentele necesare unei companii mari şi se vor analiza soluţii pentru dezvoltarea şi diversificarea producţiei de printuri: ColorCare şi Printare de date variabile, cu avantajele şi eficienţa utilizării acestora.

Konica Minolta vă așteaptă începând cu 19 septembrie 2012 să urmăriţi demonstraţii ale specialiştilor Konica Minolta în standul 45, pavilionul A  al Centrului Expoziţional Romexpo, la noua ediţie a Digital Print&Sign.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close