Konica Minolta castiga premiul BLI “Line of the Year” pentru al treilea an consecutiv
Konica Minolta Logo

Pentru al treilea an consecutiv, Konica Minolta Business Solutions Europa câștigă premiul A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifuncţionale A3), acordat de către Buyers Laboratory Inc.’s (BLI’s). În plus, compania a fost distinsă cu trei premii individuale „Pick” pentru Konica Minolta bizhub C364, C454 și C554.

O dată pe an, BLI, lider global în servicii de testare şi furnizare a informaţiilor în industria de prelucrare a imaginilor digitale, desemnează vendorul a cărui linie de produse este cea mai bună, în baza testelor efectuate pe fiecare model.

Panoul Multitouch

Daria Hoffman, BLI Managing Editor: “Sunt luate în considerare varietatea gamei vendorilor și capacitatea acestora de a oferi produse de calitate potrivite pentru un spectru larg de nevoi ale clienților, de la volum mic la volum mare. Ceea ce a realizat Konica Minolta cu premiul “A3 MFP Line of the Year” pentru al treilea an consecutiv este aproape fără precedent. În istoria de 26 de ani a premiului, doar doi furnizori au câștigat premiul trei ani la rând, iar Konica Minolta este unul dintre aceștia, fiind singurul furnizor care a realizat acest lucru în ultimul deceniu.

Olaf Lorenz, General Manager al International Marketing Division Konica Minolta Business Solutions Europa:  “Câştigarea premiului BLI A3 MFP Line of the Year pentu al treilea an consecutiv și a premiilor individuale “Pick of the Year”, pentru mai multe echipamente Konica Minolta, nu numai că ne face să fim foarte mândri, dar în acelaşi timp certifică faptul că suntem pe drumul cel bun în căutarea noastră constantă de excelență ca lider global atât pe piața extrem de competitivă a  echipamentelor multifuncționale, cât și pe cea a imprimantelor. În plus, și cel mai important pentru noi, acest premiu reprezintă, pentru clienții noștri, o nouă confirmare a faptului că utilizează cele mai bune echipamente dintre cele mai bune, după criterii de fiabilitate, productivitate, calitate, ușurință în utilizare și valoare.

Bizhub_C224  Bizhub_C364  Bizhub_C454

George Mikolay, senior product editor al BLI pentru Copiatoare/Multifuncţionale A3: “Gama actuală de MFP A3 de la Konica Minolta include 12 produse care au câștigat premii „Pick” – mai mult decât oricare alt furnizor – și alte 14 produse care au primit rating “Foarte recomandat”. Această gamă are premii „Pick” pentru aproape toate vitezele de printare de până la 75 ppm color și alb-negru, astfel încât indiferent de viteza de printare a echipamentului pe care îl căutați, Konica Minolta este greu de învins.

În total, BLI a realizat peste 2 milioane de teste pe echipamentele premiate „Pick”, cu rezultate impresionante. “Când toate modelele A3 testate sunt evaluate din toate punctele de vedere, Konica Minolta are cel mai bun rezultat de fiabilitate dintre toți producătorii eligibili, dovedind că oferă cumpărătorilor calitate, considerată de către aceștia mai importantă decât orice”, a mai spus Hoffman. “Iar faptul că majoritatea echipamentelor Konica Minolta ne sunt trimise pentru testare imediat ce sunt introduse pe piață arată că vendorul are încredere în produsele sale și că această încredere este susținută de rezultatele lor în laborator”, a spus Mikolay. În plus față de furnizarea unei fiabilități deosebite, echipamentele Konica Minolta cu orice viteză de printare au unități de imagine care pot fi schimbate de către utilizator, ceea ce înseamnă timp economisit, pentru că nu este nevoie de service pentru a le înlocui.

Bizhub_C554

În plus, Konica Minolta bizhub C364, bizhub C454 și bizhub C554 au câștigat premiile Winter 2013 BLI “Picks” pentru echipamente cu viteze între 31 – 40 ppm, 41 – 50 ppm și respectiv 51 – 60 ppm. La fel ca bizhub C654 și bizhub C754, care au câștigat premii “Picks” în vara lui 2012, cele trei modele noi s-au dovedit a fi extrem de fiabile pe parcursul celor aproximativ 500.000 teste. Acestea au unități de imagine care pot fi schimbate de utilizator ceea ce duce la o productivitatea crescută prin eliminarea timpului pierdut cu apelurile de service pentru înlocuirea acestor componente.

Premiu Konica Minolta

Pete Emory, manager de testare în laborator, BLI: “Aceste modele excelează în multe direcții. Panoul de control este cel mai bun pe care l-am văzut la orice vendor, cu trei variante de interfaţă pentru utilizator și navigare ușoară. De asemenea, Konica Minolta oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege comanda de pe ecranul tactil sau de pe panoul cu taste.” La fel ca în cazul altor echipamente color Konica Minolta, și acestea tipăresc culoarea la o calitate foarte bună. În plus, aceste echipamente au demonstrat cea mai bună productivitate din gama lor atunci când se produc broșuri, iar vitezele de scanare testate sunt printre cele mai rapide. bizhub C364 și bizhub C454 s-au dovedit, de asemenea, extrem de productive în fluxurile de printare realizate de BLI, care simulează situații reale din mediul office cu documente tipice. “Adăugați la toate acestea driverele de printare care pot fi complet personalizate și seturile de caracteristici robuste și este ușor de observat de ce aceste echipamente se disting față de celelalte“, a spus Mikolay.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close