HTC One X, cel mai performant smartphone de la HTC este disponibil la Orange
Orange România aduce în magazinele sale noul smartphone HTC One X, începând cu 19 aprilie.

HTC One X poate fi achiziţionat începând de la 239 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15.

HTC One X oferă o navigare extrem de rapidă pe internet datorită procesorului quad-core de 1,5 GHz, având o viteză de download de 21 Mbps şi de 5,76 Mpbs pentru upload. De asemenea oferă o calitate deosebită fotografiilor cu ajutorul camerei de 8 MP şi un spaţiu de stocare de 32 GB. În plus, ecranul de 4,7 inci cu rezoluţie HD, protejat de tehnologia „Gorilla Glass”, asigură utilizatorilor o rezistență sporită la o grosime de doar 8,9 mm.

Telefonul permite accesarea mai multor funcţii în acelaşi timp. Astfel cu HTC One X poţi face o fotografie în timp ce înregistrezi video HD sau poţi viziona un film în timp ce răspunzi unui apel video.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close