HP 3PAR cu tehnologie SSD pentru o performanta mai buna a aplicatiilor
HP anunță configurația de tip all-solid state drive ( SSD) pentru echipamentele de stocare HP 3PAR P10000, concepută pentru a îmbunătăți performanța aplicațiilor utilizate de companii, reducând totodată costurile operaționale și complexitatea infrastructurii IT.

Organizațiile care au medii cloud și virtualizate masive apelează la driverele SSD pentru a soluționa problemele de performanță ale aplicațiilor și pentru a îmbunătăți eficiența infrastructurii. Cu toate acestea, integrarea driverelor SSD în cadrul unor medii IT mai vechi poate deveni o provocare și poate fi costisitor. Constrângerile privind numărul limitat de drivere SSD pe dispunere îi pot obliga pe clienți să achiziționeze mai multe sisteme care, la rândul lor, determină creșterea amprentei fizice, a consumului de energie și a cheltuielilor cu răcirea.

Mai mult, administratorii sunt adesea nevoiți să transfere manual datele între nivelurile de stocare pentru a optimiza nivelul de performanță. Acest proces are durată foarte mare și crește cerințele de mentenanță ale  centrului de date, ceea ce poate elimina beneficiile de performanță și costuri pe care le-ar oferi discurile SSD.

Noua configurație all-SSD pentru HP 3PAR P10000 elimină aceste probleme printr-un singur nivel de performanță cu drivere solid-state, menținând standardul de performanță în industrie stabilit de sistemul HP 3PAR P10000. Susținând până la 512 drivere SSD, sistemul all-SSD HP 3PAR scade costurile prin reducerea amprentei la sol și a cheltuielilor cu energia electrică. Costul IOPS pentru client este redus cu 70%, iar costul pe kWh este redus cu mai mult de 80%, ceea ce face ca sistemul de stocare HP 3PAR P10000 cu drivere all-SSD să fie ideal pentru aplicații ce necesită nivel maxim de performanță.

De asemenea, sistemele HP 3PAR P10000 permit clienților să combine drivere SSD cu discuri tradiționale Fiber Channel și să folosească software HP 3PAR Adaptive Optimization pentru o distribuție autonomă a datelor pe niveluri de performanță. Software-ul Adaptive Optimization distribuie datele la momentul potrivit, în funcție de performanța discurilor, reducând costurile de administrare ale centrului de date și maximizând performanța pe ansamblul sistemului.

Înainte de implementarea software-ului HP 3PAR cu drivere solid-state, calitatea serviciilor era afectată și se pierdea timp considerabil prin mutarea reactivă a datelor între niveluri,” a spus Ken Kirchoff, Director, Unix Systems and Storage, Priceline. „Acum, o dată cu repartizarea automată a datelor pe niveluri de performanță, costurile totale de proprietate s-au îmbunătățit dramatic, iar personalul nostru are mai mult timp pentru a se concentra pe oportunitățile strategice de dezvoltare.

Integrarea perfectă server-to-storage prin driverele SSD îmbunătățește performanța și reduce costurile

Infrastructura Convergentă HP este singura care integrează perfect driverele SSD în serverele și echipamentele de stocare, permițând clienților să îmbunătățească performanța aplicațiilor și să reducă în același timp complexitatea și costurile operaționale.

Noul HP Smart Cache pentru severele HP ProLiant Generation 8 (Gen 8) va fi disponibil în curând cu funcții avansate care folosesc drivere SSD pentru caching în scopul accelerării performanței încărcării de lucru. Soluția va folosi tehnologia HP Smart Analytics pentru a repartiza inteligent datele accesate frecvent pe drivere ultraperformante SSD. Oferind informații despre nivelul de incarcare pentru a optimiza operațiunile sistemului, această funcție de „smart caching” ajută clienții să obțină o performanță de de șase ori mai mare pentru aplicații tranzacționale și cu 50% mai multă performanță pentru aplicații de video streaming, comparativ cu generația anterioară.

De asemenea, HP extinde funcțiile HP Smart Cache în cadrul serverelor HP ProLiant Gen8 către o soluție convergentă cu soluțiile de stocare HP 3PAR. Funcția de colaborare cache va copia datele autonom și în timp real de pe echipamentele de stocare HP 3PAR pe cache-ul SSD al HP Smart Array de pe serverul HP ProLiant Gen8. Această caracteristică inovatoare permite clienților să îmbunătățească performanța, reducând în același timp costurile și latența și obținând o agilitate mai mare în a răspunde cerințelor de calitate contractate.

În timp ce driverele SSD livrează performanță esențială pentru aplicațiile în cloud sau virtualizate, infrastructurile vechi nu reușesc să maximizeze randamentul investițiilor în  tehnologie din cauza administrării intensive a procesului de repartizare a datelor,” a spus David Scott, Vicepreședinte Senior și General Manager, Storage Division, HP. „Abilitatea de a automatiza inteligent mobilitatea datelor între serverele HP ProLiant și sistemele HP 3PAR pune pe deplin în valoare performanța și eficiența driverelor SSD, astfel încât clienții să poată aloca mai mult timp dezvoltării afacerii, în locul administrării infrastructurii.

HP Discover, cel mai important eveniment al HP din Europa, Orientul Mijlociu și southfayettenursing casino Africa, va avea loc între 4-6 decembrie în Frankfurt, Germania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close