Google a lansat varianta rosie pentru Nexus 5
Primul dispozitiv Nexus 5 roșu este acum disponibil pe Google Play. Nexus 5 este primul telefon Google disponibil în trei culori: roșu, alb și negru. Lansat în octombrie anul trecut de LG și Google, Nexus 5 este considerat un telefon Google elegant şi de înaltă performanță. Nexus 5 este echipat cu un procesor Qualcomm Snap-dragon 800, cu un uimitor ecran IPS full HD de 5 inci şi pe care rulează Android 4.4, KitKat, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Nexus5 RED

Gama de telefoane Nexus a fost creată pentru a face lucrurile diferit, iar consumatorii care împărtășesc această viziune au fost fanii noştri cei mai loiali“, a declarat Dr. Jong-Seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “Ne păstrăm această viziune şi în ceea ce priveşte Nexus 5 roșu, care credem că va atrage atenţia consumatorilor care doresc să iasă şi mai mult în evidenţă.

Nexus 5 roșu va fi disponibil pe Google Play începând din această lună în SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Australia, Hong Kong, India, Japonia şi Coreea, cu o disponibilitate mai extinsă în Europa până la sfârşitul lunii. Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa un Nexus 5 roșu în magazine de pe anumite piețe.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close