Facebook va avea un messenger pentru Windows. Facebook Messenger
Facebook testeaza un client de mesagerie intre utilizatorii retelei de socializare care sa functioneze pe calculatoarele cu sistem de operare Microsoft Windows 7.

Prin aceasta actiune cei de la Facebook vor sa muste din cota de piata pe care Microsoft MSN/Live Messenger si Yahoo Messenger le au in acest moment.

Acesta nu va fi doar un simplu client de mesagerie ci va avea integrat si un sistem de apeluri audio si video prin integrarea serviciului Skype al lui Microsoft.

Facebook si Microsoft au lucrat impreuna la mai multe proiecte de implementare comuna a serviciilor si se pare ca Facebook va folosi hartile Bing iar Microsoft va integra din ce in ce mai mult serviciile Facebook in telefoanele Windows Phone.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close