EVOLVE FX420 – un Dual SIM Android 4.1
Telefonul mobil EVOLVE FX420 este un smartphone Dual Sim care operează prin sistemul Android și dispune de un procesor dual core. În comparație cu alte telefoane care prezintă același nivel de performanță și dotări tehnologice, EVOLVE vă oferă un produs la un preț mult mai avantajos.

Procesorul dual core de 1 GHz, asigură pornirea rapidă a telefonului și susține navigarea pe internet sau efectuarea oricăror altor aplicații în condiții ideale. De asemenea, un alt aspect care nu poate fi trecut cu vederea este ecranul touchscreen de 4.3″. Acesta este de înaltă definiție și este ideal pentru efectuarea pozelor, realizarea apelurilor și accesarea paginilor de internet. EVOLVE FX420 suportă transfer de date la viteza 3G și este echipat cu cameră foto de 5 megapixeli care dispune de autofocalizare si bliț.

EVOLVE FX420 1

Telefonul poate opera cu ambele SIM-uri concomitent dar există și posibilitatea ca doar unul dintre ele să poată fi setat activ. Funcțiile pe care fiecare dintre SIM-uri le efectuează sunt la alegerea utilizatorului, acesta putând seta ca un anumit SIM să fie destinat efectuării apelurilor vocale si trimiterii de SMS-uri, iar celălalt să fie dedicat  transferului de date.

O altă caracteristică menită să transforme acest telefon într-unul extrem de practic este funcția Wi-Fi Hotspot. Prin această funcție veți putea conecta cu ușurință telefonul la laptop, asigurându-i acestuia din urmă accesul la internet.

EVOLVE FX420 2

Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean asigură telefonului un răspuns foarte rapid si precis la atingere, o bară nouă de notificări, o gestionare mai bună a widget-urilor și îmbunătățiri aduse atât camerei foto cât și altor funcții.

EVOLVE FX420 este echipat în partea de sus cu o funcție avansată ce permite pornirea sau oprirea telefonului la ore prestabilite de către utilizator, fapt ce va îmbunătăți substanțial durabilitatea bateriei. Telefonul dispune de următoarele aplicații preinstalate: AVG antivirus, EVOLVE Sonix, Google Actualities, Google+, Google Music, Google Maps, Google Navigation, Facebook, Skype, Youtube și altele.

Mai multe informații vă sunt disponibile la următoarea adresă: EVOLVE FX420

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close