ELKOTech Romania organizeaza o noua sesiune de certificare Axis Communications
ELKOTech Romania, distribuitor autorizat Axis, organizeaza in zilele de 21 si 22 august, in statiunea Venus, o noua sesiune de certificare Axis Communications Academy Level 1 – Network Video Fundamentals.

Network Video Fundamentals este un curs ce acopera informatiile esentiale despre supravegherea video IP. Cursul se adreseaza partenerilor autorizati, profesionistilor din domeniul integrarii de sisteme si al supravegherii video IP.

Axis Authorized Partner

Subiecte precum instalarea unei camere video de retea, image usability, bit rate optimization si analiza video sunt abordate in sesiuni de prezentari combinate cu laboratoare de testare. Obiectivul cursului este acela de educare si de informare asupra diferitelor aspecte legate de supravegherea video, precum: configurarea camerelor video IP; selectarea tipului de camera potrivit si pozitionarea camerei; moduri de a folosi eficient latimea de banda si capacitatea de stocare; aplicatii inteligente.

La terminarea cursurilor participantii primesc o diploma de certificare Axis Communications.

In calitate de distribuitor autorizat, ELKOTech Romania organizeaza in fiecare an mai multe sesiuni de certificare Axis. Academiile Axis reprezinta un instrument important care ii ajuta pe parteneri sa valorifice pe deplin potentialul supravegherii video si sa implementeze solutii de inalta calitate”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Axis este liderul global de piata in domeniul retelelor video IP, actionand ca o forta motrica in trecerea de la retele video analogice la retele digitale. Compania are distribuitori in peste 70 de tari si peste 55.000 de parteneri in 179 de tari. Axis ofera solutii de supraveghere video pentru instalari profesionale, echipamente si solutii complete dedicate, bazate pe tehnologii inovatoare si platforme deschise.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close