ELKOTech Romania anunta noile camere de supraveghere IP AXIS M1013 si AXIS M1014
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta disponibilitatea pe piata locala a noilor camere de supraveghere de retea AXIS M1013 si AXIS M1014.

Cele doua noi camere de interior de la Axis cu rezolutii SVGA si HDTV 720p dispun de un slot card microSDHC integrat pentru stocarea informatiilor si sunt ideale pentru intreprinderile mici si mijlocii, restaurante sau hoteluri.

Inovatia continua din domeniul camerelor de supraveghere IP face tehnologia din ce in ce mai accesibila. Odata cu aceasta lansare, oferim solutii de supraveghere IP “patru in unu” la un pret accesibil”, a declarat Fredrik Nilsson, General Manager al Axis Communications, Inc.

AXIS M1014 are o rezolutie HDTV 720p/1MP, in timp ce AXIS M1013 una SVGA. Cele doua modele din seria AXIS M10 beneficiaza si de alte capabilitati precum detectarea obiectelor in miscare, declansare de alarme, dar si compresie avansata H.264 pentru a reduce latimea benzii si capacitatea de stocare.

AXIS M1013 si AXIS M1014 dispun de suport pentru AXIS Video Hosting System cu conexiune printr-un click, ceea ce le face ideale pentru solutiile de hosting video.

Camerele AXIS M1013 si AXIS M1014 pot fi integrate in orice sistem de supraveghere IP si sunt compatibile cu noua platforma AXIS Camera Companion. Aceasta din urma este o solutie de supraveghere IP all-in-one, usor de folosit, formata din camere, encoder, carduri SD, un switch sau router si un software de inregistrare gratuit. Fiecare camera functioneaza ca un echipament independent de supraveghere, stocand imaginile in propriul card SD.

Noile camere de supraveghere Axis sunt disponibile in oferta partnerilor ELKOTech la preturi ce incep de la 150 euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close