ELKOTech Romania anunta disponibilitatea camerei de retea AXIS Q6000-E
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor autorizat Axis, anunta disponibilitatea AXIS Q6000-E, o camera de retea 360° de exterior, care poate fi integrata usor cu camere PTZ de tip dome din seria AXIS Q60-E, oferind o solutie de supraveghere unica.

Cu un singur click, operatorul poate face zoom optic precis pe detaliile de interes, iar in acelasi timp poate pastra o privire de ansamblu a unei zone de pana la 20.000m² – dimensiunea a circa patru terenuri de fotbal. Acest aspect transforma modelul AXIS Q6000-E intr-o solutie ideala pentru aplicatiile de monitorizare pentru orase, cum ar fi supravegherea unei piete publice, a unei parcari, precum si a zonelor de restaurante din mall-uri sau a altor zone deschise.

AXIS Q6000-E

AXIS Q6000-E se adreseaza nevoii de monitorizare a unei suprafete intinse si, simultan, este capabila sa faca zoom pe detalii”, declara Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications. „Integrarea usoara cu seria de camere PTZ AXIS Q60-E ofera o solutie inteligenta, inovatoare si compacta, ce prezinta posibilitati unice de supraveghere video”, mai spune el.

Acest nou produs va deschide noi oportunitati de a rezolva o problema des intalnita, spre exemplu intr-o aplicatie de supraveghere in oras, unde este necesara atat o camera PTZ pentru detalii, cat si o camera cu perspectiva completa, pentru a acoperi intreaga zona. Un singur click pe orice obiect in AXIS Q6000-E, folosind functia de control one-click PTZ, va declansa AXIS Q60-E, permitandu-i operatorului sa faca zoom optic pe punctul de interes ales. Utilizarea a doua ecrane prezinta o perspectiva completa de 360° de la AXIS Q6000-E si o imagine cu zoom de la AXIS Q60-E, oferindu-i operatorului un nivel ridicat de detalii, in timp ce imaginea de ansamblu este pastrata.

AXIS Q6000-E ofera mai multe fluxuri video configurabile individual, cu compresie H.264, pentru a optimiza semnificativ latimea de banda si stocarea, fara a compromite calitatea imaginii. Motion JPEG este si el suportat, pentru o flexibilitate sporita.

Camerele AXIS Q60-E se monteaza rapid si usor in interiorul AXIS Q6000-E, permitand inclusiv instalarea facila in obiectivele de supraveghere existente astfel incat sa fie imbunatatite pentru monitorizarea unei zone largi, pastrand in acelasi timp posibilitatea de a capta orice punct de interes, cu un singur click. Nu sunt necesare niciun fel de accesorii de montare sau alte echipamente suplimentare. AXIS Q6000-E foloseste aceiasi suporti si acelasi cablu de retea ca si AXIS Q60-E, minimizand timpul si costul instalarii. In plus, AXIS Q6000-E este livrata cu un cablu Power over Ethernet Plus (PoE+), prin AXIS Q60-E, eliminand nevoia de cabluri de alimentare.

AXIS Q6000-E este suportata de cea mai mare baza de software de management video din industrie prin intermediul Axis Application Development Partner Program. Camera include suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, specificatii ONVIF pentru interoperabilitatea echipamentelor video in retea, precum si AXIS Video Hosting System (AVHS) cu One-Click Camera Connection.

Axis este liderul global de piata in domeniul retelelor video IP, actionand ca o forta motrica in trecerea de la retele video analogice la retele digitale. Compania are distribuitori in peste 70 de tari si peste 55.000 de parteneri in 179 de tari. Axis ofera solutii de supraveghere video pentru instalari profesionale, echipamente si solutii complete dedicate, bazate pe tehnologii inovatoare si platforme deschise.

Noua camera de retea AXIS Q6000-E va fi disponibila in oferta ELKOTech la sfarsitul anului 2014.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close