ELKOTech Romania a devinit distribuitor autorizat ASUS
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu ASUS, lider global in industria de IT.

In cadrul acestui parteneriat, ELKOTech va distribui toata gama de produse ASUS: notebook-uri, tablete si accesorii pentru acestea, precum si statii de lucru, monitoare, networking (routere, switch-uri) si componente (placi de baza, placi video, placi de sunet, unitati optice).

Parteneriatul de distributie cu ASUS este o confirmare a strategiei de consolidare a portofoliului ELKOTech. Fiabilitatea si calitatea produselor ASUS care intra in portofoliul nostru sunt elemente cheie ale acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Aproximativ un sfert dintre cumparatorii de portabile din Romania aleg modele ASUS, iar vanzarile noastre de tablete sunt in crestere. Dorim sa ne consolidam cota de piata pe principalele categorii de produse. Parteneriatul cu ELKOTech va favoriza disponibilitatea locala a portofoliului nostru complet, iar produsele ASUS vor putea ajunge mai usor la un numar cat mai mare de utilizatori“, a afirmat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS Romania.          

In prezent cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan si unul dintre primii trei producatori de notebook-uri la nivel mondial, ASUS are peste 12.500 de angajati in lume si o echipa R&D de elita formata din 3.800 de ingineri.

Inovatia este cheia succesului companiei ASUS, avand produse din toate sectoarele tehnologice, de la componente si periferice, pana la tablete si smartphone-uri. Anul trecut compania a obtinut 4.256 de distinctii internationale si premii, echivalentul a 11 pe zi, in fiecare zi.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close