Elinchrom Skyport Plus functioneaza cu aproape orice camera si blit
Elinchrom Skyport Plus

Dupa ce au lansat Skyport Transmitter Plus HS pentru Canon, Nikon si in curand si pentru Sony, Elinchrom a lansat noile Skyport Plus, un sistem universal (transmiter si reciver) ce functioneaza aproape pe orice camera si declanseaza aproape orice blit de la departare.

Elinchrom Skyport Plus transmitter with batteries

Noile Elinchrom Skyport Transmitter Plus este un declansator compact ce foloseste baterii AA, are o raza de actiune de pana la 200 de metri si se poate folosi fie in pozitie verticala, fie orizontala.

Elinchrom Skyport Plus bent

Pot fi setate pana la 4 grupuri si se pot folosi pana la 16 fregvente.
Avand in vedere ca poate fi montat pe orice patina de aparat, este compatibil cu aproape orice model de camera de pe piata. La fel, poate declansa aproape orice tip de blit si poate controla bliturile Elinchrom Skyport.

Elinchrom Skyport Plus reciver

Skyport Reciver Plus are o patina pe care se pot monta blituri dedicate ce sunt declansate cu un cablu de sincronizare 3,5mm-3,5mm. Acesta se poate fi folosit cu Skyport HS Transmitter pentru a folosi majoritatea bliturilor la putere si viteza maxima.

Elinchrom Skyport Plus reciver side

Elinchrom Skyport Plus with canon flash

Noul sistem este compatibil cu modelele existente de la Elinchrom, Skyport Speed, dar si cu unitatile Elinchrom ELB si ELC.
Elinchrom Skyport Plus va costa 90$ iar reciverul 100$ daca le veti cumpara separat, iar daca le luati impreuna vor costa 140$. Inca nu a fost anuntat momentul in care le vom gasi pe piata.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close