Dust Busters – Cei mai buni in curatenie
Orice persoana isi doreste sa se bucure de o locuinta impecabila din toate punctele de vedere, insa cu siguranta ca faptul ca trebuie sa faceti constant curatenie nu este tocmai printre lucrurile pe care le adorati. Fie ca timpul liber pe care il aveti nu este cel necesar, sau energia nu va insoseste in orice moment, cert este faptul ca, cu siguranta adesea amanati curatenia. Insa, din nefericire, aceste lucruri reflecta asupra locuintei dumneavoastra, fapt pentru care in timp toate acestea au efecte negative asupra sanatatii, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Fapt pentru care curatenia este indiscutabil principala prioritate atat in casa dumneavoastra, cat si la birou. In continuare vom prezenta cateva metode eficiente care va vor ajuta sa va ocupati de acest aspect cu rapiditate si eficienta, in conditiile in care dispuneti de timpul necesar, in caz contrar o firma de curatenie fie din Bucuresti, fie din alt oras este o solutie ideala pentru a va pastra casa curata si impecabila.

Primul pas: curatarea podelelor

Incepem cu primul pas si anume aspiratorul cu curatarea eficienta a podelelor, care ocupa cel mai mult timp. Insa specialistii vin in ajutorul dumneavoastra si va ofera cateva trips and tricks. Primul este sa aspirati sis a curatati podelele din casa de la bun inceput, in loc sa faceti acesti lucru pentru fiecare camera in parte, dupa realizarea celorlalte sarcini. Si asta, pentru a va lua o grija de pe cap, intrucat o parte din curatenie este deja facuta.

Ustensilele pe care le alegeti sunt foarte importante, pentru ca intreg procesul sa fie realizat impecabil si cu rapiditate. De exemplu, un aspirator profesional va poate usura treaba cu pana la 60%, intrucat aspira, usuca si sterge.

Organizarea spatiului

De asemenea, pentru a putea face curatenie cat mai repede este foarte important sa faceti ordine in casa, sa asezati toate lucrurile la locul lor, sa eliberati zona de lucrurile care nu va sunt necesare, iar ulterior puteti sa stergeti praful.

Dezinfectarea suprafetelor

O curatenie impecabila nu se face doar printr-o simpla curatare a suprafetelor, este absolut necesar ca acestea sa fie dezinfectate, in asa fel incat sa aveti certitudinea ca distrugeti totalitatea bacteriilor. In special baia si bucataria trebuie sa fie dezinfectate cu grija, folosind substante speciale pentru fiecare suprafata in parte.

Produsele si ustensilele

Un alt pas important este pregatirea produselor si a ustensilelor necesare pentru curatenie, cat mai aproape pe dumneavoastra, astfel incat sa nu pierdeti timp inutil cautandu-le.

Insa, daca sfaturile pe care vi le-am oferit anterior nu vin in ajutorul dumneavoastra din cauza lipsei timpului liber, atunci puteti apela cu incredere la o firma de curatenie.

Dust Busters este o firma de curatenie din Bucuresti specializata in acest domeniu, care ofera servicii de curatenie la domiciliu, utilizand produse de ultima generatie.

Indiferent ca optati pentru curatenie in apartament, sau la locul de munca, cert este faptul ca Dust Busters este gata oricand sa vina in ajutorul dumneavoastra.

Preturile serviciilor sunt imbatabile si mai mult decat atat fiecare pachet are inclusa posibilitatea de a urmari live serviciul pe care l-ati solicitat si de asemenea, de a cere inregistrarea in termin de 7 zile.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close