Dual Boot pentru Samsung Galaxy S II i9100
Cei care aveti un Samsung Galaxy S II (SGS2 GT-i9100) puteti sa fiti bucurosi in aceste momente, pentru ca veti o aplicatie care va permite utilizarea a doua ROM-uri pe telefon.

Deci veti avea instalate doua ROM-uri diferite, la alegere din cele peste 25 de versiuni pe care aplicatia LolBoot vi le pune la dispozitie si puteti face trecerea de la un ROM la altul foarte usor.

Aveti nevoie de putere de calcul? Porniti ROM-ul in varianta lite. Aveti nevoie de o interfata “cu de toate”? Porniti ROM-ul “cu de toate”. ­čÖé

Cum puteti avea LolBoot pe Samsung Galaxy S II GT-i9100?
1. Trebuie sa aveti un SGS2 cu acces root
2. Instalati aplicatia SGS2 LolBoot din Android Market
3. Gata, aveti tot ce trebuie, configurati-va aplicatia ­čÖé

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor interna╚Ťionale, p├ón─â ├«n 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligen╚Ť─â artificial─â (IA) pentru a ├«nlesni...

Close