DeviceR.ro recomanda: adaptor 2 x USB pentru priza auto
Daca te chinui si tu cu incarcarea mai multor dispozitive pe rand de la priza de 12V din masina, devicer.ro iti recomanda azi ceva ce s-ar putea sa te ajute sa incarci doua dispozitive simultan: un adaptor cu doua mufe USB:

Eu cu acest adaptor incarc doua telefoane simultan in masina, sau un telefon si handsfree-ul care se incarca tot prin USB, sau telefonul si GPS-ul care se incarca tot printr-un cablu USB.

Eu consider acest mic devicer foarte util pentru cei care se deplaseaza mult cu masina sau pentru cei care pleaca in concediu. Nu am gasit un astfel de adaptor in magazinele din Romania si l-am comandat de afara, nu este scump.

Cine vrea detalii sa lase un comentariu mai jos.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close