De Craciun, reducere de pana la 40% pentru suitele de securitate Kaspersky Lab
Kaspersky Lab România desfăşoară, între 15 noiembrie şi 31 decembrie, o promoţie de Crăciun, în care oferă suitele Kaspersky Internet Security 2012 şi Kaspersky Anti-Virus 2012 la preţuri cu până la 40% mai mici. Promoţia este aplicată licenţelor noi, de 1, 3 şi 5 utilizatori, pentru cele două soluţii de securitate, disponibile atât în magazinele IT din retail, cât şi online.

Este pentru al treilea an consecutiv când Kaspersky Lab România pregăteşte utilizatorilor o campanie promoţională de Crăciun, prin care aceştia pot achiziţiona cele mai bune tehnologii antivirus la un preţ cu adevărat special“, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Soluţiile Kaspersky Lab din generaţia 2012 se diferenţiază de celelalte produse din categoria lor prin abordarea hibridă a securităţii informatice. Concret, aceasta înseamnă echilibrul între protecţia locală, oferită de tehnologii anti-malware, şi tehnologiile cloud, care analizează link-urile suspecte din pagini web sau reţele sociale, opresc spam-ul, uşurează sistemul prin reducerea consumului de resurse şi sunt tot timpul «în gardă», pentru a răspunde celor mai noi ameninţări informatice“, completează Cimpoeşu.

Pe toată durata promoţiei, derulate sub sloganul „Protectorul tău digital“, produsele Kaspersky Lab pot fi achiziţionate la preţuri speciale (care includ deja TVA), astfel – Kaspersky Internet Security 2012 pentru 1 utilizator are preţul de 168 de lei, respectiv 198 de lei pentru 3 utilizatori şi 298 de lei pentru 5 utilizatori. Licenţele pentru Kaspersky Anti-Virus 2012 sunt disponibile la preţurile promoţionale de 118 lei pentru un utilizator, 158 de lei pentru 3 utilizatori şi 248 de lei pentru 5 utilizatori.

Kaspersky Anti-Virus 2012 şi Kaspersky Internet Security 2012 sunt cele mai noi produse Kaspersky Lab, lansate recent şi în România. Acestea oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări online, asigurând utilizatorul că toate informaţiile stocate în computer sunt în siguranţă, indiferent de modul în care acesta foloseşte Internetul. Noua generaţie de produse încorporează atât tehnologii de protecţie locală, cât şi tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activităţii programelor, emulatorul de „script-uri”, bazele de date cu informaţii (localizate pe serverele „cloud”) referitoare la reputaţia f işierelor sau tastatura virtuală.

Suitele de securitate Kaspersky Lab din generaţia 2012 pot fi achiziţionate atât din magazinele retail, cât şi online, de la toţi partenerii şi sub-distribuitorii companiei. O listă completă a acestora este disponibilă aici: http://www.kaspersky.ro/store.

Pentru mai multe detalii referitoare la promoţia Kaspersky Lab de Crăciun consultaţi: http://www.kaspersky.ro/craciun.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] De Craciun, reducere de pana la 40% pentru suitele de securitate Kaspersky […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close