D-Link, Connect to more – noi perspective in retelistica
Astăzi a avut loc la World Trade Center / Hotel Pullman Bucuresti conferinţa de presă D-Link, Connect to more – noi perspective în rețelistică. În deschiderea conferinţei de presă, a fost prezentat dl. Ognian Dantchev, noul Country Manager D-Link România și Bulgaria. Dl. Dantchev are o experiență de peste 17 ani în industria IT, timp în care a colaborat cu companii de renume internațional precum Intel, Hewlett-Packard sau Microsoft. Vreme de 15 ani a activat în domeniul hardware iar în ultimul an a contribuit semnificativ la dezvoltarea operațiunilor companiei D-Link pe piața din Bulgaria.

Dl. Dantchev a prezentat informații despre D-Link, o companie dedicată excelenţei în tehnologia informaţiei, cu recunoaştere internaţională în proiectarea şi crearea de soluţii pentru reţele şi comunicaţii. Înfiinţată în 1986, D-Link a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 1.103 milioane dolari. Cifra de afaceri realizată în Europa a reprezentat 22% din totalul vânzărilor D-Link la nivel global în 2011. Cu peste 2.700 angajaţi în 190 birouri din 67 ţări, D-Link are acum depozite regionale în 15 țări, peste 300 angajați în R&D și 38 centre de RMA la nivel internațional. Conform rapoartelor oficiale publicate de Gartner în martie 2012, D-Link a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de rețea din lume, înregistrând o cotă de 30% pe piața soluțiilor Wireless LAN și 27% în Ethernet Switching.

Inovația, simplitatea, calitatea și flexibilitatea de adaptare, integrare și dezvoltare a soluțiilor tehnologice au făcut ca produsele D-Link să fie distribuite şi utilizate în întreaga lume. Portofoliul de produse include numeroase soluții pentru segmentul consumer și locuința digitală, soluții pentru afaceri – menționăm aici gamele pentru switching, securitate, wireless, IP surveillance și storage – și pentru mobile & service providers.

În ultimii ani, D-Link și-a consolidat prezența în Europa Centrală și de Est. Piaţa est-europeană are multiple provocări dar şi un potenţial deosebit. Avem o prezenţă puternică în Polonia, Cehia şi Ungaria, şi în mod special România şi Bulgaria au devenit foarte importante pentru D-Link în regiune. În România, reprezentanța s-a deschis în anul 2005 la București. Sprijină în mod activ dezvoltarea business-ului existent şi aduce noi tendinţe în cadrul politicilor de vânzări. Prin distribuitorii săi Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System şi SCOP Computers, D-Link a devenit unul dintre principalii furnizori de pe piaţa românească de networking şi comunicaţii. Firmele mici şi mijlocii pot implementa acum soluţii complexe pentru a-si extinde afacerea, pot beneficia de echipamente foarte uşor de configurat, cu multiple funcţii şi facilităţi şi, nu în ultimul rând, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.

Astăzi, D-Link are o poziție puternică în retailul românesc, pe segmentul de consumer și SMB, mulțumită routerelor wireless și switch-urilor livrate pieței. Pentru viitor, ne propunem consolidarea prezenței în domeniul soluțiilor pentru afaceri. De pildă, în telecom / ISP în ceea ce privește infrastructura: FMC, mobile broadband, mobile solutions, aplicații multimedia și fix-mobile convergence. Și piața de IP Surveillance este de interes, noi oferind o gamă foarte largă de camere IP, serviciile mydlink Cloud, switch-uri cu PoE și storage, și de asemenea datacenter 10GB Ethernet.

În continuare, Ognian Dantchev a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil. Viziunea D-Link pentru Cloud constă în furnizarea de servicii integrate, alături de toate dispozitivele conectate la Internet, oricând și din orice locație. pentru utilizatorii casnici (personal Cloud), companii (business Cloud) și service provider (Personal/Business/Infotainment Cloud).

Routerele D-Link Cloud, Camerele pentru Cloud și dispozitivele de Storage pentru Cloud – toate acestea sunt parte a unei serii de produse  revoluționare. Și sunt deja disponibile și în România! Inclusiv routerul Gigabit dualband 802.11ac DIR-865L, cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac  ce permite rate de transfer de până la 1.750 Mbps.

Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink. Aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt deja în lucru.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close