Cunoscutul 3DMark este acum disponibil pentru Android. Urmeaza iOS
Cei de la Futuremark sunt cunoscuti in lumea PC-urilor pentru benchmark-urile lor care ingenuncheaza atat ultimele procesoare de la Intel sau AMD, dar si ultimele modele de placi video foarte scumpe.

Pentru mai bine de un deceniu scorul 3DMark a fost barometrul performantei fiecarui utilizator de PC-uri. Iata ca Cei de la Futuremark s-au hotarat sa lanseze o platforma ce va functiona teoretic in aceasi parametri pe mai multe sisteme de operare, si astfel vom putea masura performanta bruta a dispozitivelor indiferent ca benchmark-ul ruleaza pe un dispozitiv Android, iOS sau Windows Phone. Pe Android, 3DMark functioneaza de la versiunea 3.1 in sus. Nu functioenaza pe smartphone-urile sau tabletele cu Android 2.x sau 1.x.

3DMark android

Si mai interesant este faptul ca noua platforma va permite si testarea PC-urilor si tabletelor cu Windows 8 si Windows 8 RT, deci vom avea un barometru al performantei brute intre toate device-urile pe care le detinem.

Scorurile obtinute de Nexus 4 in 3DMark:

3DMark android nexus 4

3DMark android nexus 4 ice storm score  3DMark android nexus 4 ice storm score detailed

3DMark android nexus 4 ice storm extreme score  3DMark android nexus 4 ice storm extreme score detailed

Iata cum ruleaza 3DMark pe Nexus 4:

Scorurile obtinute de Nexus 7 in 3DMark:

3DMark android nexus 7

3DMark android nexus 7 detailed

Iata cum ruleaza 3DMark pe Nexus 7:

Iata si clipul oficial de prezentare a noului benchmark 3DMark:

Voi ce scoruri ati obtinut si pe ce smartphone-uri sau tablete?

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] am apelat la site-ul devicer.ro care a vazut ce poate un Nexus 4. Aveti scorul mai […]

[…] ca nu am putut testa performantele lui Galaxy Nexus, am apelat la site-ul devicer.ro care a vazut ce poate un Nexus 4. Aveti scorul mai […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close