Cum dezactivez invitatiile la jocuri sau aplicatii de pe Facebook
facebook logo

Probabil ca sunt multi (printre care si eu) care nu folosesc Facebook-ul pentru jocuri, ci pentru cu totul altceva. Si din cei care nu se joaca pe Facebook, sigur sunt multi care sunt exasperati de invitatiile la jocuri ale prietenilor care se trimit de multe ori automat, alteori la cererea prietenilor care joaca acel joc.

Modalitatea de a scapa de astfel de invitatii este una simpla, dar nu complet automata. Nu este complet automata pentru ca nu doreste Facebook sa ofere aceasta optiune.

Iata cum se face:
Pasul 1: Ai primit o invitatie de la un prieten pentru un joc sau o aplicatie:

dezactivare invitatii jocuri si aplicatii pe facebook 1

Pasul 2: Mergi cu mouse-ul pe linia unde ai scrisa invitatia, si apasa pe X-ul ce apare pe acea linie in partea dreapta:

dezactivare invitatii jocuri si aplicatii pe facebook 2

Pasul 3: Apasa pe “Opreste“. Astfel opresti invitatiile pentru acel joc sau aplicatie:

cell phone spyware

dezactivare invitatii jocuri si aplicatii pe facebook 3

Pasul 4: Primesti mesajul de instiintare ca nu vei mai primi invitatii pentru acel joc sau aplicatie:

dezactivare invitatii jocuri si aplicatii pe facebook 4

Partea buna e ca ai scapat definitiv de invitatii pentru acel joc sau acea aplicatie. Partea proasta este ca ai scapat de invitatii pentru un singur joc sau o singura aplicatie. Daca prietenii tai joaca mai multe jocuri sau folosesc mai multe aplicatii, trebuie sa le blochezi pe fiecare in parte. Dar, cel putin scapam de ele, si asta ma face fericit! ­čśÇ

Ce faci daca totusi peste un timp vrei sa renunti la aceste blocari? Pur si simplu le anulezi din setarile contului tau Facebook:

dezactivare invitatii jocuri si aplicatii pe facebook 5

Pe tine te deranjeaza invitatiile la jocuri de pe Facebook?

765qwerty765

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor interna╚Ťionale, p├ón─â ├«n 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligen╚Ť─â artificial─â (IA) pentru a ├«nlesni...

Close